o pletenje

 

Za djecu tako lijepo plesti!

Najčešće se koristi za pletenje časopisa "Val Valentine" ili "Pepeljuga pletu", to jednostavno i jasno opisane, pletenje za djecu s opisom to nije uvijek teško shvatiti kako i što učiniti. Za djecu tako lijepo plesti! Obično ja jednostavno ne mogu proći zanimljiv model za djecu! Tako sam podijeliti s vama! Pletenje za djecu s opisom nije teško!

Prije početka plesti nekim modelima za djecu, ja se plesti uzorak pređa i pletenje iglice na one koji će se koristiti u budućnosti.  Uz model za pletenje lakše brojati petlje i redaka u usporedbi s opisom u časopisu. Ja obično uzorak vyvyazyvayu glavni uzorak 10x10 cm  Ako je uzorak dobiven pletenje za djecu manje, onda moramo uzeti deblji žbice, a ako više, onda, s druge strane, tanji krakovi.

Ja sam pokušava pokupiti pređa za pletenje, sličan onom navedene u časopisu. Pletenje za djecu s opisom u praksi! Želim podijeliti sa svima koji su zainteresirani za pletenje za djecu s opisom, dobar model odijelo.  Moja djeca bi ljubav da ga nositi tijekom cijele godine, ali u ljeto je previše toplo. Volio sam ovaj model i zgodan kopča, i free style. Otkrio sam ovaj opis u časopisu "Val Valentine", 1 / 2000.

Napominjemo da ovaj časopis je tako razumljivo s obzirom pletenje za djecu s opisom koji, čak i bez puno iskustva, možete se na ovom modelu za djecu. To se zove "žirafa kostim za djecu."  Nisam vyvyazyvat uzorak, i napravio odijelo uniformu, samo elastična na noge i vrat plesti u drugoj boji, a ukrašena lijepim gumbima ispred. Opis pletenje za djecu od riječi na djela!

Različiti podaci za veličinu 86 prikazani su u zagradama. Materijali: pređa (100% vuna, 135 m/50 g) 250 (300), uzeo sam za pletenje pređa krpom zasićene primarne boje plave, i more-zelena guma.  Žbice 3 i 3,5, 6 gumbi za pričvršćivanje; neke neobične tipke za ukras (tako lijepo poukrashatelstvovat za djecu!). Osnovni dizajn, žbice 3,5: ispred površine serija = lica lica petlje, žuborenje žuboriti redaka petlje.

gumica, krakovi 3: plesti naizmjence lice, šavovima. OPIS pletenje biranje na desnoj nozi 58 (62) petlje navoj za desni i plesti 2 cm elastična. Nadalje, prednji pletenje bod. Da biste dodali konični na obje strane u svakom retku 10. 3 puta u 1 (6 puta 1) OPS, onda je svaki osmi red 4 puta do 1 (1raz1) STS = 72 (76) Sv.

Na visini od 24 (26) cm 70 (76) u neposrednoj blizini rangira na obje strane rubu petlje i privremeno ostavljajući 70 (74) Sv. Za lijevu nogu pletenje je sličan.  Za trans pletenje ovo: prvi 35 (37) STS lijevu nogu, a 35 (37) desna noga ostaviti privremeno, prikupiti novi metalni rub, spojite posljednjih 35 (37) STS lijevom nogom, a prvi 35 (37) STS, desna noga, novi tip metalni rub. U tim 72 (76) zglobnim plesti desno.

Na visini od 45 (50) cm uz armholes na obje strane svakog 2. red 1 puta 2 i 3 puta u petlju = 62 (66) Sv. Na visini od 55 (62) cm, u neposrednoj blizini vrata srednie14 petlje na obje strane od njih u svakom drugi red 1 puta 4, 1 put 3, 1 i 2 puta 2 puta u petlju. Na visini od 59 (66) cm uz rame preostala petlje.  Opis pletenje natrag: Knit na vratu, kao i prije. Na visini od 59 (66) cm uz vrat znači 24 petlji na obje strane od njih u svakom 2-m, str 1 puta 1 puta 4 i 2 petlje.

Na visini od 61 (68) cm, privremeno lijevo rame preostalih 13 (15) Sv. Opis sklopa za pletenje: Pojedinosti o sjeckanje uzorak, moisturize i ostaviti da se osuši. Trčanje strana-koračni i zglobova. Birajte na prednjoj strani vrata oko 55 petlje i stražnjeg ruba oko 45 petlje konac za desni elastično pletivo 2 cm. Na rubu armholes rezultat od 103 (113) petlje i kravatu 2 cm elastična.

Na stražnje rame trake na rubu brojčanik ploča za otvor za rukav 5 STS, stavite u radu 13 (15) ovisi na rubu ramena i vrat ukrasi 5 STS i plesti 2 cm elastična.  Prednji obloge ramena za obavljanje slično, s visine od 1 cm vyvyazat 3 rupe za gumbe: to u neposrednoj blizini uz 4. i 5. petlje, 12. i 13. (13. i 14.) i 19 i 20. (21-og i 22-og) od petlje. Sljedeći redak ponovno biranje te petlje. Za djecu tako lijepo plesti! uzorakšivati ​​gumbe na stražnje rame ploču.

Ukrasite boji odijelo kopča na svoj sviđanje.  Nadam se da ćete uživati ​​u ovom modelu i vaša djeca će izgledati moderno i originalno.  Uz ovaj opis pletenje za djecu jednostavno i ugodno iskustvo! Mama, neka je udio pletenje obrasci za djecu s opisom! Na temelju materijala www.baby.ru

Povezani postovi:
  1. ažur

opis pletenje, kukičanje, uzorak, petlja