o pletenje

 

C gdje je za početak za pletenje?

C gdje je za početak za pletenje?  Prije radi u redu niti podići željeni broj dodataka i opere. Kad proizvode možete koristiti bilo koji shema u pojednostavljenom obliku. Prvo trebate odabrati sliku za dostupne teme.   Zatim, veličine uzorka 15x15 cm vezati lancem petlje i zrak iz nje vyvyazat sheme, tako da lanac nije to ugovoreno.

Ovaj lanac se može plesti s kukom ili deblji plesti prvi crtež na to da prođe više zraka petlje.   Ne bi stisnuti sliku i rub stupca. C gdje je za početak za pletenje? PletenjeEdge stupci su lanac zračnih petlje u visini slike na početku serije i stupca odgovara do visine slike na kraju serije (lanac i stupac na slici nije uključena u cijenu.)

Spremni da se protežu uzorak u obliku kvadrata i pričvrstite za mat za peglanje. Otparte uzorak nekoliko puta kroz vlažnom krpom.   Na isti bez obzira na vrstu obveze ne stavi kuku željezo, ali samo lagano dotaknuti da mokre krpe. Proizvodi se mogu početi plesti s vrha i dna. Ako plesti žbice dolje, onda ne početi s trim.   Cjevovodi obračunava se i izvode nakon montaže svih dijelova.

Ako je proizvod stati SC ili stupaca s yo, to se obračunava u stupce i retke.   Ako lik se sastoji od dva ili više stupaca, tada proizvod izračunava se na programima širine detalja u redovima, brojke za visinu. Od crteža, izvršiti kuka, prilično velik, to je više prikladan za izračunavanje proizvoda primjenom uzorak uzorak.

U izračun proizvoda za djecu s velikim lik se ne preporuča razbiti rubove tkanine za više od dva dijela.   Gotovi dijelovi su potrebni da se protežu i uzorak otparit, zatim šivati ​​i kravatu. Na temelju materijala nitkami.ru

yo, yo, shema, igla, pletenje