o pletenje

 

Pletenje za djecu shemu

Napredak: Naberaem 79 petlje. Prvo, plesti 4 reda od gume. Kako bi se u ono što slijedi, bili smo u mogućnosti da se vežu na kapu ryushu, plesti pred više širit petlje. Sada idite na britanski bend i pletu 40 redaka.

Podijeliti u 3 dijela, okovi, i plesti leđa kapu, kao i peta u čarapu. Knit lanac od 60 petlji zraka, ne prekida nit veže donji rub šešira i plesti 60 više zraka petlje.  Zakretati Pletenje i plesti 1 redak sc. Mi smo vezani dnu kape i kravate u isto vrijeme obvezuju.

Sad, nit kontrastne boje plesti ryushu na prednjim i stražnjim kape, kao što je na fotografiji.  Ryusha: * u prvoj petlji SC, preskočite sljedeći st, u trećem stupcu s petlje 4 yo, preskočite četvrti.  Zatim ponovite postupak od *. Britanski Gum: broj petlji mora biti djeljiv sa 2 1 petlje simetrije. 1. red: K1, 1 yo, ne uklanjaju 1 st provyazyvaya, na desnoj strani igla. Ponovi od početka serije.

2 i sve naknadne redovi: prije svakog širit jo ne, ne pucaju neugledan provyazyvaya, petlja s yo smatra za jednu petlju i vezati ispred prednjeg zida. Na temelju materijala www.knit4baby.ru

Povezani postovi:
  1. kape, pleteni kape
  2. Moda za pletenje

petlje, yo, yo, igla, pletenje