o pletenje

 

Za male plesti jako lijepo

Kao što je obećao, nudim izbor pletene kape za bebe. Za male plesti jako lijepo. Za male igla za pletenje je vrlo lijepPrva stvar koja nam padne na pamet - možete brzo kravatu modela, i to uvijek svidi. Iako volim plesti, ali je počeo kao rezultat bliže plesti bolje. Vjerojatno tako da za sebe plesti vrlo rijetko, i izgled njegove kćeri povezana samo jednom naramenicom. Mali poklopac može uhvatiti riskirati vezati za dijete, dobro, ili 2 spavanja.

Uostalom, mala, za razliku od 3-5 ulaz, a san puno više, a time i vrijeme imate dovoljno kravatu. Vjerujte mi - ja znam, je mjesto:) Ali do šest mjeseci nije pletenje, još uvijek teško, i treba pletene stvari nije bilo, jer postoje mnogi vezani za rođenje kćeri.  No, prvi pletene kape kada je moja kći, a imali smo oko šest mjeseci. Dakle, izbor pletene kape za djecu do 3 godine. Vrlo jednostavan i elegantan set kapi.

Beba od 1 mjeseca. do 3-4 godina. Skup povezanih jednostavnih normalno u St sv.  OPIS Vrlo lijep pletenih kapa s pom-poms od dvije kapi. Kid kao POM-poms i mekoću, jer je povezan s alpaka, a mama ne može opstati - u kapu, sve je zatvoreno, a uši i vrat.

Ovo svinja šešir beba će biti sretan. Ona kukičanih od malih prekidača i svinja njuška puna sintetičkih padding. Opis kukičanje kit za bebe: džemper, hlače, a pinetki.P Vrlo lijepo, toplo, a istovremeno lako plesti kit. Glavna stvar da pokupite dobre pređa, pa dijete je zgodan i udoban.  Opis Pletene Opis Pletene Dječji Elf žbice.

U 1940-ih i 50-ih godina "Elf" je na visini od mode za djecu.  U ovoj verziji 1944 je pletenje pravokutnik, presavijeni na pola i ušivenim zajedno, a zatim dodao remen uz donji rub, sigurno pričvrstiti na kapu, djetetove glave. Odaberite meke pređe za ovaj model je vrlo pogodna za tzv pređa čarape.  Opis modela na Dječjem šešir, opis koji će privući mnoge, ali opis nije bio ovdje na stranici, a pariški, Otkrio sam ovaj opis. Na temelju materijala spicami.ru

Booties, igla za pletenje, pletenje, pletenje, pletenje