o pletenje

 

Pletenje poluverov za djecu s opisom

Pletenje za djecu s opisom. . Besplatno krug skakači Ako niste vidjeli, predlažem pročitati prvi dio: i ovaj zapis nastavlja ovaj besplatni kompilaciju karata i opisa pletene robe. Jakne - praktični odjeću, nosi ih ne može samo zimi, ali hladno u jesen.

Kakav džemper plesti - vaš izbor, ali ja obično pletu puloverchiki dovoljno svjetla da se dijete ne znoj, ali kao što znamo - djeca, osobito dječaci, vole veseliti. Pletenje poluverov za djecu s opisom shemeDakle, možda ću početi. 1. Idealno: atletski pulover s polo ovratnikom i luksuzni tresses dolje, pretvarajući reljef uzorak. Ovaj model je vaša beba može nositi kao majicu i jaknu.  Nema dodatnih pojedinosti.

Posebna okus čine dva velika gumba. Aplikacija je krug uzorak, uzorak, i detaljan opis. 2. Pulover za dječaka 6-10 godina s uzorkom dijamanata. 3. Pletenje pulover s lubanjom za malo nemirna. Djeca vole te stvari, iako je u odnosu na odrasle osobe, to nije stvarno lijepo.

Ali ako dijete voli, zašto ne spojiti? 4. Pulover od patenta uzorak. detaljan opis i dijagrama u program koji možete besplatno preuzeti na dnu snimanja. 5. Na kraju završenog pregleda modela: pulover s zrakoplova.

Nadam se da ste uživali u ovaj pregled. Na temelju materijala vyazhesh.ru

sheme, uzorak, pletenje