o pletenje

 

Pletenje za djecu divne stvari

Danas želim govoriti o tome što predivnih stvari može biti izrađen, zahvaljujući kreativnosti i domišljatosti. Moja sestra Katya veliki dio gospodarica rukotvorina, najdraži hobi joj je kukičanih. Sheme da je za korištenje, razvija, te je dobio izuzetne stvari. Kate zaista želi opremiti svoj dom.

Posebno je voli kukičanje salvete shema iz časopisa na iglama. Kad je kukičanih salvete, sve joj pozornost usmjerena o tome kako najbolje zategnuti omču na salveti da sve izgleda lijepo, i to je bio siguran. I vrlo dizajn ovog pletenih ljepotu treba vremena i misli.

Kukičanje, sheme koje se koriste u isto vrijeme sve je to koji se ponavlja nekoliko puta istog elementa. Rijetko se događa, ako pleteni salveta, a zatim odmah po prvi put svi vrlo uspješni. Uglavnom, kada se prvi put pleteni krpom za vaš dom, uboda i ušica nisu izdali vrlo glatka i lijepa.

Pletenje za djecu čudesa uzorakDa bi iskustvo nije potrebno, jer je nakon opetovano obavljaju istu radnju, sve ste dobili. Katia također nije odmah počeo primati glatka i lijepe stvari. Ja sam vam reći da to nije pravedno. Na moj zadnji rođendan moja sestra mi je dao šal (vidi sliku). Kukičanje obično daje isti ponavljaju elementa, od kojih je krpa.

Kate vidio slatka salvete i uveo shemu koja može biti izrađena od ove neobične šal. Ona koristi shemu "paunovog repa," nije samo tanak pamuk teme, i debeli polusherstyanye.P želim govoriti malo ažur pletenje. Bolje je koristiti stan pređe, onda fishnet obrasci su ljepše. Teksturom pređe rasutom stanju ili jednostavno ne mogu naglasiti detalji planiranih uzorak.

I želim vidjeti kraja rezultat je tanka pređa će dati precizniji izgled vaše salveta. Ali ako se odlučite vezati šal, poput moje, onda, naravno, morat ćete koristiti debele pređa bolji od svijetle boje, budući da je jasno vidljiv uzorak. Kukičanje, vrlo popularna shema tema u svakoj zajednici puno korisnih informacija može se naći. Na temelju materijala www.baby.ru

kukičanje, kukičanje, shema, šara, uzorak