o pletenje

 

O kukičanih djece

O kukičanih djece. Ja sam rijetko imaju udicu u ruci. No, moja starija sestra Katusha veliki švalja u tom pogledu. Kate još od djetinjstva voli kukičanje, pletenje ne.

I to je vrlo dobar. Kukičanje djecu ludost koja je postala sastavni dio njezina života. Stvaranje novih modela, ona utjelovljuje stvaralačku maštu, izražava svoju individualnost. Zamišljen po slici je jedinstvena sa pravi izbor uzorak, boje pređe, stil proizvoda.

Kukičanje djece, od početnika do majstora! Naravno, vještina dolazi s iskustvom, a također je studirala u jednom trenutku metodom pokušaja i pogrešaka, učenje tehnika kukičanih, i tako daleko da otvara nove nijanse ovog plovila. I želim podijeliti s posjetiteljima. Savjeti iz mog sestra kukičanih za djecu vam donosi radost. Počnimo s alatima, odnosno izbor kuka.

O kukičanih kukičanih djeceKuke su metal, drvo, kosti, plastike. A oni različitih debljina (0,5 - 15,0 mm) i dužine (kratica za normalni pletenje i kukičanje dugo Tunis). Za pletenje trake uređaji koriste različite vilice s kukom štap. Moja sestra voli čelik kuke.

Ne nose dolje na pređa, gotovo da i nema zavoja, ne razbiti i ne mrlja ruke i pređa. Ako končić da se masnoće kuka, pletiva je otvoren rad s većim otvorima. Gusta tkanina može se dobiti pomoću deblji konac i kuka debela ili tanka i osjetljiva kuka Kukičanje niti.P siguran! Kukičanje zahtijeva posebnu preciznost u brojanja petlje ili barova, ili slika može biti iskrivljen.

I moja sestra je istakao da je ispravnost provedbe proizvoda ili jedan motiv, a uvelike ovisi o tome koliko čvrsto se protezao niz od neprecizan pokrete ruku i kuka petlje i barovi različitih veličina su dobiveni. Ruke i kuka treba premjestiti glatko u istom ritmu, no konac odviti slobodno i stalno.

Još jedan savjet od moje sestre, ako imate ikakve sumnje da pređe možda neće biti dovoljno, ovaj rad će se samo briga. Kupite pređe sa zaliha i zabavite se s kukičanih. Radije pređe na plesti svijetlim bojama bolje vide i tako petlja, i barova. Nadam se da će moja sestra je savjet koji će vam pomoći poveznicu ruku neobične sitnice dijete. Na temelju materijala www.baby.ru

ažur, kukičanje, kukičanje, pletenje