o pletenje

 

Kukičanje je vrlo čest

Pletenje kuku! Pletenje kuka - vrlo čest tip ukrasnih - primijenjene umjetnosti. Tijekom godina, ona je obogaćena novim tehnikama, a sada pomaže stvoriti mnoge lijepe i udobne stvari. Kukičanje plesti krojačica sve zemlje od pamtivijeka, i niz obožavatelja ove vrste rukotvorina raste svake godine.

I to nije slučajno. Pletenje kuka - je smiješno i uzbudljivo. Nakon što je lopta pređe i kuku , kao i pridaje fantazije, možete stvoriti mnoge remek-djela! I moje web stranice pokušat će vam pomoći s ovim. Za početnike, knitters sam posted lekciju o kukičanih. "Shema" će se stalno dodavati nove dizajne i uzoraka na njih.

Kukičanje je vrlo čest kupaći kostimveteran knitters će se naći veliki izbor modela kukičanih kuka. To je model za odrasle i djecu: veste, jakne, kape, šalove, marame, čarape, rukavice, haljine, vrhovima, kupaći kostimi. Unutrašnjost vaš dom će postati mnogo više zanimljivih i udobnije, ako vezati udicu na opise i sheme prikazan ovdje pokrivač jastučnicu ili ručnik. Nadam se da ovaj website će potaknuti sve ljubitelje kukičanje za stvaranje vlastite, jedinstvene radi!

Želim vam puno sreće! Stranica koristi opis modela za odrasle i djecu, kukičanje shema, objavljena u časopisu domaćih i stranih publikacija, različitih godina objavljivanja. 2009/12/09. Gle, kako je lijep! Ova dječja torba, "Bunny", povezana kuka, oduševiti svoje princeza!

Ja nemam sumnje o tome. Uzmi kuka i konac uskoro - i doći na posao! 2009/09/03. Predlažem jednostavno kape model s pompoms za djecu treba izvršiti da se ne morate brinuti o obrascu. Jednostavno okupiti gornji rub u obliku četiri, koje su ukrašene različitim bojama pamponami.

02.09.2009. Vlasnici luksuznih veličine preporučamo da obratite pozornost na zanimljiv jakna s asimetričnim zatvarač. Za uslijedila pad je bio vrlo zgodan

šešir, pletenje sheme, kupaći kostim, kukičanje