o pletenje

 

Pletenje za detey22

Lijep i toplu odjeću u trgovinama su dosta skupi.  No, pletenje za djecu, možete stvoriti pravi remek stvari povezane s njihovim rukama izgledati lijepo i skupo, a njihovi troškovi su minimalni.  Ako se odlučite naučiti plesti za moje dijete da učini nešto što je jednostavno. Danas možete kupiti puno literature o ovoj temi u svim knjižarama.

Osim toga, postoji mnogo časopisa u kojem možete dobiti ideje o pletenje. Nije potrebno vezati točan model želite.  Ako se čini kao da lukav za početnike, možete pojednostaviti model, a ne vyvyazyvat neke stavke ili odaberite drugi uzorak. Ja sam, kad pletenje veste za djecu, uzeti odjaviti samo opće ideje. Zatim izaberite drugi uzorak, ili obratno, preporuča se uzorak zaduživanja, a stil pomalo mijenja.

Ispada prilično ekskluzivni stvar.  Općenito, Pletenje žbica za djecu nudi širok opseg za kreativnost. U dječjim stvarima možete aktivno koristiti boju uzorcima, prugama, kontrast detalja. Igla za pletenje za detey22Ako kravata džepovima, jaram, volanchiki, čipke u različite boje, zatim model odmah će postati puno zanimljivije.

Pletenje za djecu lakše i ekonomično nego u odraslih.  To je sigurno koristiti sve ostatke pređe koji je u kući. Samo nekoliko malih, bilo gdje na lice bezvrijedni Hanks boji pređe?  Suradnik od njih svijetle, prugasti beretku, kapa, rukavice. Ili kvadrata mjerenje 15 x 15 cm različitih dizajna. Sada spojite kutije i imate izvornu boju zhiletik.

Dakle, pletenje žbice za djecu i pomaže dobili osloboditi od starih pređa, i kupiti nešto novo za dijete. Stvari, koje je dijete je odrastao, ne hrle baciti.  Ako su u dobrom stanju, moguće je da ih raspusti i kravatu je novi, kombinirajući svaki pređe u teksture i boje.  Vrlo su zanimljive stvari koje se razlikuje pređa i tekstura i boja.

No, uvijek uzeti u obzir značajke pređa jer "sjedi", baca ili ne. Ako stvar će biti povezan s niti, od kojih neki sjede više od drugih, a zatim nakon prvog pranja ona će izgubiti svoj oblik.  Nemojte se bojati eksperimentirati dječja moda dopušta korištenje svijetle i vesela odjevnih predmeta. Na temelju materijala www.baby.ru

Povezani postovi:
  1. pleteni kupaći kostim
  2. Pattern Kukičanje
  3. Iznenađujuće haljina pletena haljina

pletenje, uzorak, beretka, igla za pletenje