o pletenje

 

Pletenje za bebe pletene poklon set

Prvi post će nokautirati, možda, prva stvar koju vam je potrebno za novorođenče ili bebu. A to, naravno, bit će pleteni poklon set za ispuštanje kita. Pogledajmo što je to i što postoji i što je to, zapravo, u svezi. Ja ću početi s prezentacije sag. To je tako veliki komad pletiva, obrubljen sa kukičanje i veličine 100 * 100 cm.

Iako, iskreno, malo Pobol. Ranije, prije unučad, ja sam nekako ravnodušan na tepih. Ne, oni su mi se svidjela, ali zamislite da je to nekako mora izbrisati ... Doista, u prošlom stoljeću, nije bilo posebnih praha, i više likvidnih sredstava da se brinu za vune.

Pletenje za bebe poklon set za kukičanje plestiA kad je prvi unuka rođena, odlučio sam ga vezati za malu pledik, samo da se prazniti. No, ispostavilo se ... ali se ispostavilo da je to jednostavno nezamjenjiva stvar u ormaru od beba! U plesti pokrivač zamotajte vrlo povoljno maleni, ako idete u šetnju. I Swaddling daje vrlo mekan, ali u isto vrijeme gusta.

Pokrivač runom deke koristi kao u istom kolica ili krevetić. Oni mogu pokriti bebu dok putuju u auto ... Mogu reći o svoja dva unuka sada: oni ni na koji suglasnost spavati pod deke, oni su zadovoljni samo deke. Natrag u kompletu za izdvajanje dijela kombinezone kopča na.

Veličina 50-62cm, odnosno u dobi 0 - 4 mjesec. Nemojte se uplašiti mogućnost beskrajnog pričvršćenje i poništiti pugovok. U stvari, ne mora nužno poništiti kombinezoni do kraja. Dovoljno da objave samo 2 ili 3 tipke za odijevanje bebe. Pletene dres vrlo fleksibilna, dobro rastegnut, tako da je idealna za dječju odjeću.

Zip, i svibanj biti više zgodan, ali ima fiksne veličine i zbog ovog proizvoda je praktički nije pružio u dužini. Kopča odijela mogu rasti zajedno s djetetom za 3 4mes.! U poklon paketu za izdvajanje uključuje čak i čarape i 2 kape. Jedan maleni kapu, tek toliko da ekstrakt i 1-1,5 mjesec.

A drugi je veći od 2 do 4 mjeseca. Za pletenje Ovaj skup je odabran sve vune pređe uvezena meke Merino klase. Pletenje nije hobi i struke. Pletenje - ovo je moj život! Na temelju materijala club.osinka.ru

Povezani postovi:
  1. traje

pletenje, pletenje