o pletenje

 

Pletenje za djecu mode i pribora

Poglavlje predstavlja model odjeće i pribora za bebe od rođenja do 3 godine u svezi igle: prsluk, haljini, Booties pletenje "Nježnost", Booties pletenje "Moj cvijet", Booties pletenje za početnike, pletenje Booties za novorođenčad.  Pletenje za djecu - vrlo ugodno iskustvo.  Pletenje za bebe ne uzeti puno vremena, a zatim kako je lijepo vidjeti Čad na njegov stvari povezane s njihovim rukama.

Stvari povezane s ljubavlju za svoju bebu, čuvat će vaše ruke toplo. Za pletenje djeca odjeća poželjno je odabrati pređe svijetle, oka ugodan boje.  Vrlo pažljivo odabrati pređa za pletenje baby odjeću.  Ljeto modele oni vole pamučna pređa za zimu - vune ili akril.

Nije sve vune pogodan je za dječje odjeće, a posebno za dojenčad.  Dlaka treba biti kvalitativna i ne bodljikave. To je najprikladniji za to merino pređa ekstrafayn (extrafain). Proizvođači pisanja da ekstrafayn merino pređa ne uzrokuje alergije.

Djeca su alergični na vunu. U takvim slučajevima, možete plesti od akrila pređe kvalitete. Akril pređa je "sherstopodobnoy", tj. njegova svojstva slično vune pređa.  Mnogi proizvođači sada proizvodimo širok spektar pređe posebno za dječju odjeću.  To je čisti pamuk, vuna ili akril pređa, te njihove smjese.

Miješa vrlo dobre kombinacije svojstava. Ako želite povezati toplo stvar za dijete, ali ne odgovara vam vunena pređa, i od 100% sintetičkih pletu ne žele mješavina akrilnih s pamukom se primjenjivati ​​u takvoj situaciji.  Budući da je 100% pamuk - teška, gusta, ne nalik na gumu, te u kombinaciji s akril pređe je više lagan, fleksibilan i pahuljasto.

Više o operativnim svojstva pređe, ovisno o sastavu vlakana može pročitati ovdje: Na temelju materijala www.korolevstvo-masterov.ru

Booties pletenje, Booties, kukičanje, haljina, shemu