o pletenje

 

Pletenje za bebe

Kupite odjeću za dijete u trgovini nema problema. Ali ne u svojoj osobnosti, posebno topline ekskluzivnosti. Napravite dijete razlikuje od drugih može samo pletenje za bebe.  Knit za vaše dijete zabave.  Kada je moj prvi rođena kćer, odmah sam odlučio da se pripreme za njezin ormar, koji bi sigurno, nitko nije bio.

Prva stvar koju sam pletene Cape u kolicima. U tu svrhu, bolje da se linija pastelnih boja šarenice. Knit bolje kuka, tako da se okreće vrlo graciozan stvar.  Prvi odjeća bila poklopac motora, toplo džemper, jakna i svjetlo nekoliko delikatna odgovara.

U principu, pletenje za bebe pruža velike mogućnosti za kreativnost.  Unatoč činjenici da sam plesti odgovara časopise, oni kao rezultat nisu izgledali kao što su fotografije modela. Pogođeni ono što je drugačije teksture i pletenje pređa gustoća svaki je drukčiji. Pletenje za bebe osjetljiveDakle, čak i ako se strogo vyazhesh model za magazin, sve ista stvar ispada jedinstven.

Plus Trebam drugi pletenje pribor za, primjerice, naljepcima ili vyvyazyvala ukrašen pompons stvar nisu predviđeni u modelu opis.  A stvar je odmah postao vrlo različite, neprepoznatljiv! Kada počnete raditi plesti ozbiljno, odjednom postaje jasno da ovaj hobi može postati preskupa za obiteljski proračun!

Činjenica da knjiga i časopisa posvećen ovoj temi, kao što su pletenje za bebe, su prilično skupi, a oni moraju držati kupnje. Ali ja sam pronašao odličan način out, a sada gotovo potrošiti moj novac na knjige. Ispada da postoje mnogi izvori online gdje možete pronaći opis modela i smjernice za odabir pređa, ali i podijeliti iskustva i naučiti puno novih ideja.

Osim toga, informacije o mjestima rukotvorina može se dobiti besplatno. U isto vrijeme daju potpuni opis modela, s obzirom na opis kako vyvyazyvat uzorak i preporuka o izboru teme.  Korištenje ove web stranice je vrlo povoljno. Osim toga, svako mjesto može se naći nekoliko desetaka različitih modela.

Od tih istih mjesta su također ogroman. Sada sam jedva ikada kupiti časopise bilo omiljeno Model mogu pronaći na Internetu. Postoje neke resurse gdje možete skinuti potpuno besplatno prodaju u trgovinama broja časopisa na pletenje: na primjer, gotovo bez napuštanja doma i bez trošenja bilo koji novac možete dobiti pravo magazin.  TeperP u mom arsenalu veliki broj modela i tipova obrasce.

Kombinirajući tehnike pletenja, a mijenja uzorak, mogu se odnose na njegove dvije kćeri outfita, koje su očito nitko neće biti! Na temelju materijala www.baby.ru

osjetljiva, yo, yo, uzorak