o pletenje

 

Kukičanje za djecu

Kukičanje za djecu je jedan od najupečatljivijih ugodne aktivnosti koje možete zamisliti. Možete stvoriti jedinstven sa svojim vlastitim rukama i jedinstvena ormar za svoju bebu. Odjeća kao ništa drugo može otvoriti unutarnji svijet vašeg djeteta.Kukičanje za djecu uključuje pleteni bluze, suknje, Haljine, skakači, kape, torbe, kukičana pinetok i čarape.

Kukičanje za djecu pletene vesteU dijelu naših stranica kukičanje za djecu ćete naći model koji će zadovoljiti Vas i Vaše dijete. Koristeći shemu kukičanih za djecu do snage će povezati se svidjela haljina ili džemper. Odjeća dio kukičanje za djecu će toplo dijete u lošim vremenskim i stvoriti osjećaj udobnosti u toploj sezoni, i što je najvažnije da ga razlikuje od drugih.

Planovi za kukičanje za djecu će vam omogućiti da stvorite jedinstvenu dječju odjeću. Knit s užitkom! Ažur haljini za djevojčice. Trebat će vam: 400g viskoze pređa s Lurex (400m/100g), udica broj 2. Dress Air lakoćom.

Morat ćete 200g mala x / pamučna pređa meka marelica boje, 3 gumbiće u napjev, kuke broj 2, 2,5 i 3. Kukičanje za djecu - kompletan rozeta. Trebat će vam 200g pređe resast ružičaste kuka № 4. Trebat će vam 120 od akrilnog pređe iz srednje debljine svijetlo ružičaste boje, 100g svijetle ružičastim i bijelim cvjetovima. Trebat će vam 200g pređe ljubičasta i 3 tipke kako bi se slagala kuka broj 3. Poluver u bijeloj i roza pruge i šal.

Morat ćete 400g ružičaste pređa, 150g bijele pređa, kuka № 3, 3,5 i 4. Zelena-bijeli džemper i šal. Trebat će vam 400g zelenih pređa i 50 g bijele pređa, kuka № 4. Trebat će vam 400g tamne žute pređa, kuka № 4. Trebat će vam 300g bijelog pređa i pređa 50g crveni, kukičanje kuka, broj 4, i 5.

Morat ćete 250g crvene pređe 100 g plave pređa, kuka broj 6, 3 crvena gumba. Na temelju materijala iz mog-vyazanie.ru

kukičanje, plesti veste, kukičanje, delikatna