o pletenje

 

Kukičanje šešira za djecu

Osnovu toga smo se shemki ovdje, ali u plesti će napraviti vlastite promjene. Hat dobiveni optogalvanic vidi Bilješke 48 do 50 (jako se nadam da bilo tko da ih ne miješati): Svaki red počinje s 4 CE - 3 petlje uspona i CE za arochki. Sam uzorak kape vyvyazyvaetsya kao tzv krpelja - 2CH, odvojeni CE arochku u prethodnom retku. Produljenje dna do željenog promjera je jedinstvena trošak dodavanja šest krpelja u svakom retku.

Na uglovima povećava u područjima koja nisu oštro razlikovati u svakom dobiti od strane sljedeći redak pomak za polovicu u odnosu na prethodnu segmentu. Dakle, 4 CE closable u ringu. 1p. - 4 CE (3 petlje i lift za arochki CE), 11 CH. 2p. - U svakoj od prethodne red arochku provyazyvaem 2 CH odvojeni CE

Okreće 12 tzv krpelja. 3p. - Početak napraviti ustupke, krpelj. U svakom idućem retku povećava od tih će biti šest. Ideja iza ovog je da se dobije dodatni kliknite provyazyvanii arochkami između prethodni redak. 4p. - Izrada šest povećanja, krpelja svaka 3 krpelja na prethodni redak. 5p. - Izrada šest povećanja, krpelja svaka 4 krpelja na prethodni redak. 6p. - Nema plesti povećanja.

U svakoj od prethodne red arochku plesti 2 CH, odvojeni CE 7p. - Izrada šest povećanja, krpelja svakih 5 krpelja na prethodni redak. 8P. - Nema plesti povećanja. Dno počinje malo blizu.

9p. - Izrada šest povećanja, krpelja svakih 6 krpelja od prethodni redak. U ovom kraju, i dalje povećava do željene dubine prikloni šešira bez njih. Uz broj PI sam prijatelja, a relativna, došao sam dno 13 cm Serija sam dobio 26 od početka pletenja kape i visine polja do 17 cm za polja provyazyvaem 2 reda sc.

U drugom redu napraviti ustupke u svakoj od 5. stupca. Sljedeći redak u svakom stupcu prethodni redak vrhu provyazyvaem reljef stupac i CH. Tako kuka № 2,1 provyazyvaem tri reda polja. Tada sam dobio zakačen na № 2,5 i provyazyvaem 2 više redaka. Fotografija pokazuje da polja okomita na kapu se iz prvog reda provyazyvaniya. Posljednji serija provyazyvaem rachim korak kuka № 2,1. Na posljednjem računati sam pokazao izgleda kao šav.

Hat spremni! Možda u području provyazyvanii netko pomogne ovu sliku. Poslao sam mu Osinochka u obliku pitanja. Opcija broj 1 - točan. Vyvyazyvaem u stupcu - reljef, u drugoj - normalno, itd.

Pavao mogao i trebao otparit. Naknade za polja se može obaviti češće, što je još važnije kako bi se osiguralo da su oni jednako su raspršeni i nije ići val. Volim te cvijeće i u životu, i pletenje. Vrlo lako izvesti i lijepa. - № 2,5.

Veličina ruže ovisi o odabranom pređa, kuka i birani broj izvorno ce u lancu. Nikada nisam ih birali naglaz kao često zavoj isti šešir i malo više - baš kao što sam nije bio sretan. No, prvi put, naravno, morate ići po iskustva. Kao temelj uzimamo ovdje to shemki. Rada opskrbnog lanca od 69 ce 1p. - U 5. lanca petlje provyazyvaem CH.

Sljedeća petlja kroz narednih ce lanci vežemo 2 CH odvojeni CE Pletenje time do kraja. 2p. - Knit 3 CE podignite i okrenuti radu. U prvom arochku provyazyvaem još jedan CH 3 CE i 2 CH. Dalje do kraja proizvodnih serija u svakom arochku provyazyvaem 2CH 3 CE, 2 Ch. 3p. - U svakoj od prethodni redak arochku provyazyvaem do 9 CH. Prva latica početi s 3 CE

Mi okrenuo rozeta rulikom, dobro, sve. Istina dalekometni tri vezati, ali to isplati. Shemki ne, moj improvizacija. Vrlo zgodan kada ste napravili kreveta. Knit lanac od 15 ce

U drugoj petlji lanca provyazyvaem RLS. Uz svaku petlju do kraja lanca - polustolbik 2 CH 2 C2H, C3H 3, 2, C2H, CH 1, 1 polustolbik, 1 sc. List je zakretati u suprotnom smjeru u ogledalu kako provyazyvaem - 1 SC, 1 polustolbik 2 C2H, C3H 3, 2, C2H, CH 2, 1 polustolbik, 1 sc. Mi povezujemo s SS vrhu.

Zatim slijedite SS (samo kroz list) provyazyvaem žlijeb u sredini ostavlja. Vyvyazyvaem dodatnih 25 CE - 10 CE za matičnih i 15 CE za drugi list, koji je sličan prvom vyvyazyvaem. Povratak na vrh stabljike uz pomoć istog SS. Mi prikupljamo 15 CE za treći list i provyazyvaem, kao i prethodna dva. Grančicu lišća spreman.

Zadnja 2 slike, sam pokazao kako mogu obratiti. U prvi standard grančica, u potrazi za bilo što. U drugom fotografiju lišće su raspoređeni tako da treći šešir od MC. Ja maglovito izgleda kao ljiljan. Temelju ovog uzmemo shemki. Ne će se promijeniti gotovo ništa.

Ali uvijek sam napustio sobu za 7. list, iako u izvornom njih šest. Pa, u izvornom cvijet u korijenu, i uvijek sam pregorio. Možete početi s 2-CE i prvi od njih vyvyazat 12 SC. Mogu li napraviti petlju lijen i iz CE vyvyazat prvi, a zatim 12 SC i povucite slobodni kraj.

Tako Možete stegnuti sredini široka. Tada se pridružite u ring o korištenju SS i od prvog vrhu vyvyazyvaem ce i RLS. Vyvyazyvaem 11 CE (10 CE - budućnost baze latica i CE povećanje).

U drugoj petlji lanaca pletu SC, a zatim na svaku vrha lanca - 1 polustolbik, 6 CH, 1 polustolbik, 1 sc. (Svi stupaca u pola petlje vyvyazyvayutsya lanca, jer tada ćete morati učiniti je iskoristiti za drugu polovicu petlje, tako da kad proviri trećine.) Spojite latica na bazu, centar, dva bara vyvyazyvaya osnovi sama. Rada opskrbnog lanca od 11 ce i slično provyazyvaem drugi latica. Tako zbroj i sve naknadne lišće.

Željeznički može biti kontrastne boje, a može biti ista. Pričvrstite nit i koriste SC povezuje sve latice jednu po jednu na stražnjoj pola petlje. Na vrhu svake latica provyazyvaem 3 CE Vjerojatno, savjeti su oštri.

To je sve. Rub šešir na posljednjoj je, uvijanje u flagellum šest teme različitih boja, uručio mu je šešir, vezan završava i tkalo jedan perčin, koji upletena i ušivenim monogramom. Monogram sami možete učiniti drugačije. Možete vyvyazyvat lanac CE i ih šivati, ali možete s predvorjem zajedničkog. To je tko je bliži.

Da dyrchavyh kape volim ga staviti kao želim, a zatim u šivati. Pa, ovdje je sve. Za te stvari, slatka djevojčica osinochki, neka me ostaviti. Žao mi je ako se nešto negdje nije prikazan.

Pokušao sam i stvarno se nadam da netko može pomoći moje lekcije. Na temelju materijala www.liveinternet.ru

shemu, kuka, cvijet uzorak