o pletenje

 

Pletenje djecu

Tijekom trudnoće, često želja za porukodelnichat i učiniti vaše ruke neki udoban i ugodan darove beba - to je gotovo instinkt, stoljećima žene su pripreme za sastanak ... Ako ne znate kako plesti, ili nisu svi pletenja ste dobili, ali želite nešto pripremiti za bebu, dolaze i napraviti naravno pletenje djecu. Nastava se klub-savjetodavne.

Zajedno smo razgovarali što se može pripisati novorođenče (ono što je potrebno da se pripremi za bebe prvih mjeseci života).  Tijekom sjednice ćete se moći spojiti gotovo sve miraz za bebe: Booties i čarape, kape, pleteni catsuit, zhiletiki, bluze, jakne, haljine i sarafan za djevojčice, beba kape, panamku, djeca reytuziki, veste. pledik deka i kolica, igračke za bebe.

Te stvari ne bi trebao biti samo funkcionalna, udobna za bebu i ekološki prijateljske, ali i dobro povezan s najnovijim modnim trendovima. I ovdje ćemo vam pomoći časopise i kataloge iz Francuske. Kao što znate, francuski - prvi svjetski izumitelj. Njihova pletenina za djecu su jednostavno i lako za napraviti.  A ako se takva stvar je vezana majka ili baka - ona je lijepa dvostruko.

U razredu ćemo naučiti mnoge trikove pletenje, koji gradi naših baka, u vrlo jednostavnim uvjetima (na primjer, jednostavno vezati čarape kako plesti Raglan vrha, kako do kraja). Vrlo često u časopisima na pletenje opisa i dijagrama su previše složena i zbunjujuća. Mi postorayus daleko od kompleksnosti. Pletenje bebe BootiesNaš moto je da pletu - jednostavan i lijep!

Nakon tečaja ćete biti u mogućnosti kretati u zapisnik sheme, obrasce, naučiti osnovna načela i može biti sigurno uzeti za bilo pletenje već posjedujete! U našem vlastitom iskustvu vidjet ćete da pletu - to je jednostavno i zabavno!  Mi smo čekali za trudnice, majke koje su već imaju djecu i žele da ih vezati što želite, djedovi i svatko tko želi plesti za cijelu obitelj! Dođite!

U razredu ćemo pletu baby odjeću i igračke: Booties za malo noge. Saznajte kako plesti Booties: kako izračunati petlja za različite veličine stopala, kako plesti čarape na igle, kako napraviti Booties za zavyazochki.  Set odjeće za otpust iz bolnice. Ovo je prvi izlaz haljinu dijete. Za pevogo se dijete, vjerojatno će vam trebati kapu ili šešir, bluza, kopča klizača za pelene.

Sox kape za novorođenčad. Dječji kape od pamuka ili vune u obliku glave sa ušima ili bez. Pletenje beba kape: kako izračunati petlja oko opsega glave, kako napraviti uzorak i spojiti željeni model. Izbor počinje plesti: kapa, opremanje šešir, kapa, kaciga, kapa-jagoda za djevojku ili drugi omiljeni model. Zhiletik za bebe. Stvar koja stane u brzo i vrlo je udobna za dijete.

Sviterki beba s praktičnim kopče i meke zglobova.  Učenje da bi uzoraka puloveri, odijela ili haljine, i izračunati gustoća petlje za pletenje potrebnih uzorak. Knit odabrani model, šivati, vezanje u regiji. Haljina za djevojku.

Plediki u prijevozu, boju i uzorak ovisi o vašoj mašti.  Pletenje obrasci osnovne obrasce, kao što su glatke, podvezica, guma, guma patenta, pletenice, jacquard uzorak, uzorak retikularni, biser pletenje, pruge (horizontalno i vertikalno), bumps. Učenje čitanja shema u raznim časopisima, kao i određeni petlje, serije, kako čitati obrasce. Saznajte kako šivati ​​dijelove, napraviti uredan šav, čipku rub na primjeru pledika u šarenilo tehnika.

Pletene igračke - igračke, pletenje je vrlo ugodno i zanimljivo, daje puno kreativne ideje, kao što je mačka na spavanje za većinu malenikih. Starija djeca mogu odnositi malo životinja ili snjegović sa šal i kapu. Razne zanimljive pletenina - maramice za Uskrs i piletina, kukičanje.  Nastava na pletenje djece je Irina A. Romanovu. Možete upisati nas kontaktirate putem telefona (499) 133 6657, (499) 1331539, (495) 3369700 tijekom radnog vremena.

Također možete registrirati tako da ispunite obrazac i naše menadžer će vas pozvati na određeno telefon u bliskoj budućnosti. Na temelju materijala www.magichild.ru

pletene igračke, Booties, haljine, pletenina, krug uzorak