o pletenje

 

Kukičanje za malyshey21

Ja sam odlučio podijeliti onih prekrasnih opisa koji sam koristio kad sam bio pletenje za svoju bebu. Ova sporedna sam povezan, kada nisu znali spol djeteta. A kad je saznala da je kupila ružičasti vrpce i otdekorirovala cijeli skup. Teme: 150 gr x / pamučna pređa (180m/50 g).

Kuka: 2,5 Broj 1. red: * 1 stupac s yo, 2 klima petlja, ponovite postupak od * do kraja stupca s yo drugi red: 1. stupac sa yo yo prvi stupac iz prethodnog retka * 1 stupac s jo na zrak petlju prethodni redak, 3 klima petlja posvtoryat od * do kraja stupca s yo yo posljednji stupac iz prethodnog retka.  3. red: plesti kao drugi liniji, ali nastup na četiri antene petlje.

1. red: povezivanje lanac 4-zrak petlje i spojite ga na prsten povezuje stupca.  U prsten s 8 sc. Run 2 više redaka po osam sc. Povucite petlje na žici.

Za početak pletenje jaknu potpuno naopako. Link lanac od 143 zrakoplova plus tri petlje pteli ustati i plesti 2 reda stupova s ​​yo.  Zatim plesti 13 redova RIM-a (= 333 bar). Nastaviti raditi osnovne uzorak (= 399 petlje).

Nakon 4 reda pletiva od početka glavne uzorak za podijeliti rad i daljnje detalje plesti odvojeno.  Na lijevoj strani s ruba da se i dalje osnovna uzorak kao i prije, prvi 67 petlje, dodajte petlja (loop = 68), a zatim plesti ravno. Nakon što je 17 cm od početka pletenja lijevo pojasa završiti posao.  Na lijevoj strani rukava plesti 66 petlje i dalje osnovna uzorak, dodajte petlja (loop = 67). Na 12 cm od početka pletenja rukava završiti posao.

Da biste dodali leđa petlje, a zatim nastavite glavnom petlje 131 uzorka, dodajte petlja (loop = 133). Knit ravno.  Nakon što je 17 cm od početka do kraja natrag na posao. Za desnog rukava za dodavanje petlja, petlja 67 nastaviti osnovni obrazac (= 68 petlje). Na 12 cm od početka rukava do kraja posla. Za pravo polica za dodavanje petlja, petlja 67 i dalje plesti osnovni uzorak (= 68 petlje).

Knit ravno, 17 cm završiti posao.  Skupština: ne strani šavova i dno šavova na rukavima. Dekoltea kravata ryushem. Uz donji rub rukava za obavljanje u nizu SC i Ryusha.

Vertikalne rubove police i dno jaknu kravate prvi sljedeći sc. Slide vrpca saten kroz rupe u prvom redu granice.  Link dva "kvrga" te ih šivati ​​da police. Kuka: 2,5 Broj 1. serija (kružnim): * 1 SC, 3 klima petlja, 1 SC u prvoj SC, preskočite 2 STS bazu, ponovite postupak od * rupe za gumbe: preskočiti tri stupca, bez yo, trčanje 3 zraka petlje.

Link lanac od 54 zrakoplova te dvije petlje podizanje petlje i pletu uzorak sa trokutima.  Zatim nastavite osnovni uzorak.  Da biste dodali strani konični na obje strane, s ruba mozaika u svakom retku 2. 2 puta PA2 petlje u nizu 5 puta u petlji, uključujući i uzorak dodano petlji (loop = 71). Na 13 cm od ruba dial-u ostaviti s desne strane za vrijeme utore 3 petlje.

35 cm od ruba dial-u ostaviti petlja za armholes s 29 do 37-og i završiti obje strane zasebno. Na dijelu leđa da bi armholes u svakom retku ima vremena tri puta petlju i dvije petlje.  Kroz 44 cm od ruba dial-u ostaviti s lijeve strane na stražnjoj strani dekoltea 12 petlje. Nakon 45 cm od ruba dial-u ostaviti petlji ramena i završiti posao.  Od strane trans za obavljanje oduzimanje, kao što je u leđa.

41 cm od ruba dial-u ostaviti dekoltea za samo četiri petlje i dalje u red 1 puta tri i dva puta u petlju. Nakon 45 cm od ruba mozaika završiti. Link lanac 4-zrak petlje i spojite se na prsten. U prsten s 8 sc. Run 2 više redaka od osam stupaca.

Gumb za ispuniti malu količinu pređe i skinuti sve STS na konac.  Skupština: obavljanje rame šavova i šavova hlača, kao i na sredini leđa šav. Vertikalne rubove oduška kravata 6. red SC, uz proizvoljno odabran za obavljanje bar ravnomjerno 6 rupa za gumbe. Preostalih rubova odijela kravate uzorak za barove.

Šivati ​​na gumbe. Kuka: Ne 2,5 osnovna uzorak: plesti po shema na jaknu. Počnite s petlju ispred rapport, odnos i ponovite petlji kraj slike.  1 put trčanje od 1. do 5. reda, a zatim ponovite s 2. do 5. reda.

1. red: * 1 stupac s yo, 2 klima petlja, ponovite postupak od * do kraja stupca s yo yo prvi stupac iz prethodnog retka. 2. red: 1. stupac sa yo yo prvi stupac iz prethodnog retka, * 1 stupac sa zrakom yo petlje prethodni redak, 3 klima petlja, ponovite postupak od * do kraja stupca s yo yo posljednji stupac iz prethodnog retka. 3. red: Knit kao drugi, ali provesti zrak do 4 petlje.

Link lanac od 99 petlji uz petlju zrak lift (vodeći rub kape) i plesti osnovni uzorak, dok je u prvi red zraka da prođe kroz tri petlje od osnovice, obavlja tri zrak petlje.  Na 12 cm od dial-u Karian nastaviti raditi u prosjeku 31 petlji, ostavljajući obje strane pomicanje gore broj petlje i kravata barovi s yo (okcipitalan zglobovima). Nakon što je oko 15 redaka od početka vrata plesti uboda završiti posao.

Pokreni šavova. Donji rub kravatu s tri reda kako slijedi: 1 Broj stupaca s yo, niz ažur: * 1 stupac s yo, 1 zrak petlje, preskočiti 1. kolo bazu, ponovite postupak od * do kraja stupca s yo. Prednji rub ryushem kapa kravatu.  Kroz rupe u otvorenom nizu slajd vrpce satena.

Na vrhu lanca link 45 zrakoplova petlje loop plus 3 oporavka (oštrenje stopala) i kravata barovi s yo, s više od 3 linije s obje strane otići od 4 petlje i više u redu jedno vrijeme tri petlje i samo dvije petlje.  Nakon 6 redova od ruba dial-u ostaviti neke druge petlje = gornji rub gornjeg dijela Booties. Za slinavke i srednje lanac veže čast 36 zrakoplova petlje loop, plus podizanje rubu = vrhu Booties.

Knit 10 redaka SC = širine jedini.  Završiti posao.  U gornjem dijelu omotane na pola po širini, sa sredinom pete. Fold sredini potplata i pol širine (sredina peta) i priložite ga na vrh sc. Gornji rub kraj kravate pinetok stobikoy s yo i ryushem.

Kroz otvore u prvom redu Ryusha slajd saten vrpcom. Na temelju materijala mamochka.org

osjetljiva, yo, kuka, yo, Booties, shemu