o pletenje

 

Kukičanje beba Booties

Što su Booties? Prvi dječje obuće potrebno kako bi zaštitili djecu od hladne noge i ozljede. Osim toga, Booties ovom prijelaznom fazom mekane čarape do prvog tvrdog čizme. Neki misle da dok dijete ne počne sjesti i igrati, on ne treba Booties. A samo šest mjeseci kada dijete počinje aktivno učiti svijet kada je počinje puzati, stajati i onda hoda, Booties je potrebno.

Iz toga možemo složiti, ali ja sam ih kao što su, kada i na tri mjeseca bebe i beba Booties su stavili na lijep, vrlo lijep, i noge dok hoda u toplinu. Sada su proizvođači proizvodnji mnogih vrsta pinetok od najjednostavnijih, pleteni ili kačkani, do modela vrlo slična ove cipele. No, složenije strukture, veću vrijednost. Mi smo to učinili: za kuće su bile domaće Booties, a na putu da sam kupio jedan par.

Dok gleda kroz informacije u internetu, shvatio sam da je izlaz mogao napraviti najviše Booties, naći toliko ljepote! Što bi moglo biti Booties? Ako se odlučite za plesti Booties, oni bi trebali biti: svjetlo, mekane, udobne, šavova mora biti mala, oni su izrađeni, i dobro obrađeni, te moraju držati Booties na nogu. pinetok jedini bi trebao biti fleksibilan i mekana, nožni prst i peta pinetok treba biti gušća.

Ako ste se odlučili za poveznicu Booties, zapamtite, moraju biti povezani tako da prst je u njima slobodno, odaberite prirodni pređa, akril se mogu koristiti za djecu, ne uzrokuje alergije, pređa mora biti stabilan na ponovljeni pranje. Kada dijete počinje stajati, on će vam koža Booties: dobar izbor tkanina Booties sa kožnim đonom nisu skliske. Booties i sigurnost vaše bebe. Ono što može biti opasno Booties, pitate?

Kukičanje baby booties shemaNe zaboravite da dijete ne samo da će pokušati otresti Booties, ali njihov okus i okus. Ako Booties koje ste kupili ili veže, postoje gumbi, kopče, naljepcima sigurni da provjerite ih za snagu. Zalijepljen dijelove treba ojačati ih šivati ​​s navojem. Booties svojim rukama za izradu najjednostavnije pinetok ne želim biti stručnjak za šivanje ili plesti.

U mom kompas ćete naći dosta uzoraka i shema pinetok, s detaljnim opisom. Za proizvodnju pinetok svaki dan, možete koristiti ostaci tkanine ili kože, ili kupiti u trgovini i dalje, koje se obično prodaju na popust. Pletenje obrasci koje možete koristiti ostatke pređe. A za cipele, a možete razmetanje i kupiti prekrasne tkanine i pređa.

Svi znamo da boju utječe na naše raspoloženje i psihologije, pokazalo je da bebe vole žuta, narančasta i zelena. Knit i šivati ​​u radosnim bojama. Creative uspjeh za vas i neka vaše bebe noge će biti topla! Na temelju materijala romasky.ru

Booties, shema, pletenje