o pletenje

 

Pletenje uzoraka

Razmislite pletenje obrasci za primjer krugova plesti jednostavna uzorak Šahovska ploča: Čak redove                 raboš na slici, tj. Pletenje pletenje obrascipreko lica - lica nad žuborenje                 - Širit.  Uvjetno                 Ključ za shemu: Kako                 Planovi sastavljena krug uzorak sastavljen od uzoraka, kao i pletenje učinio.  Serija je pisano odozdo prema gore.

Desno od sheme po broju neparne retke - to je                 lice posao. Na lijevoj strani kruga po broju                 čak i serija - u krivu stranu rada.  Non-redovima također pokazuju da je isti strane                 početku serije.  Najčešće, shema bilježi samo neparne retke, označava                 prednjoj strani obrasca.

To pogrešnoj strani uzorak ispleten                 crtanje ili žuborenje petlje.  Svaki uzorak je skupina petlje, s ponavljanjem koja je formirana                 ovaj uzorak.  Broj petlje u ovoj skupini se zove veza                 uzorak. U shema obrasce odnos istaknuo dvije okomite linije                 ili dvije strelice na dnu.

Kada pletenje petlje treba ponavljati                 rapport.  Više                   Uzorak petlje mora biti postavljena simetrično na platnu, koja je, izgled                     identično na rubovima platna.  Za ovu shemu za uzorak s jednim                     strana ili obje strane odnos uzorka, postoje dodatni                     petlje. Ove petlje, kada pletenje se ne ponavlja, kao i odnos.

Oni su                     odbrojavati samo jednom u nizu prije ili poslije rapport.   Materijal     ljubaznošću Irina Feldman, Dashevskaya. Na temelju materijala iz kluba-rukodelie.com

uzorak, dijagram petlja, pletenje