o pletenje

 

Izbor uzoraka vezanih uz pletenje

Ovo poglavlje sadrži izbor uzoraka povezanih žbice.Ali prije nego što počnete da plesti uzorak, ako počnete švalja, provjerite isto kao kad pletenje se obično koristi za ukras pletenje dno proizvod, trake zatvarači, rukava, dekoltea obloge. Guma također može djelovati kao glavni uzorak u pletene proizvoda.

Olovke su oba jednostavna, a sastoji se samo od lica i žuborenje petlje i složenih elemenata s čipkom pletenje ili "pljuvati". To je najjednostavniji dizajna u izvedbi. Oni su izgrađena na kombinaciji lica i žuborenje sv. Ponekad dopuniti zatvorenim-jo, izdužena petlje, "ručice", itd. Temelju tih obrazaca su ažur, koji su dobiveni putem otvorenog yo.

Yo, kao u pravilu, čine "na svoje", i žuborenje red provyazyvayut viskozna niti na stražnjem sjedalu. Izbor uzoraka povezanih spoked youzoraka, na temelju ispresjecan petlje - ". Pljunuti" Pletenje "pletenice" jedan od najčešće korištenih metoda za pletenje u suvremenoj modi. Tkanina bilo pređa, od kose, ispada vrlo jasno.

Kada pletenje "pletenice" povećana potrošnja pređe, tako da uvijek treba uzeti u obzir ovu značajku i uzeti više pređa, ako ćete vezati proizvod "pletenice". Obrasci "pletenice" se koriste kao proizvodi za završnu obradu, a za obavljanje osnovne tkanine.     U jednom proizvod se može koristiti nekoliko vrsta "pletenice" u kombinaciji s drugim uzorcima, na primjer ažur uzorak.

Sebe "pljuvati" se može sastojati od različit broj petlje i provyazyvatsya ne samo ispred sv. "Pljunuti" od 2 petlje može se izvršiti ispred i na pogrešnoj strani proizvoda. "Pljuvati" koja se sastoji od više od dvije petlje se obično izvode samo na prednjoj strani. Ako je "pletenice" sudjelovali su i prednji i žuborenje petlje, onda oni mijenjaju mjesta uz uvjet da lice gornje lica leži petlje.

Ako je "pljunuti" 1x1, to možete učiniti bez dodatnih žbice.     Ako je "pljunuti" je pleteni iz većeg broja petlji, to će zahtijevati dodatna ruka, kao i za sofisticiranije "pletenica" - dva dodatna igle, što može biti vrlo kratko, ali debljina x mora odgovarati glavni žbice. Kombinirani uzoraka. Su mješavina nekoliko vrsta pletenja ". Ražnju" ažur, lice petlje, žuborenje,

Samo za upotrebu pletenje omogućuje korištenje takve kombinacije. Oni su najteže provoditi, kako to držati trag od svake tehnike pletenja.     Proizvodi izrađeni u kombinaciji s uzorcima dobivenih s prekrasnim i elegantan. Oni su jednostavno stil kao i pozornost pada na sliku za pletenje. Na temelju materijala iz www.club-rukodelie.com

kačkani, yo, pletenje, nježan, yo, uzorak