o pletenje

 

Predivan svijet kukičanih

Na temelju različitih vrsta petlje, koja, zauzvrat, su izvedeni iz tri glavne vrste:  zraka petlje  stupac bez jo i stupac jo . Dakle, tu su prešli petlje, gumbi i druge varijante od elemenata koji kombiniraju za posljedicu  kukičanih obrasce.  No, kako svladati tehnike pletenja, kao i petlje, u načelu, dovoljno kako bi naučili kako izvesti osnovne obrasce. Razni  su u prosjeku od pet do sedam tih obrazaca.

Vjerojatno će vam biti u mogućnosti da ih uče ako možete pročitati i razumjeti shema.  Dijagrami pokazuju kako plesti bi trebalo biti učinjeno, što petlju, a ono što bi trebao bi se pojaviti. U nekim slučajevima, obrasci kukičanih može učiniti bez takve sheme.  Na primjer, to je moguće ako je broj samo jedna verzija stupca, a nema potrebe za prikaz njihove različite kombinacije.

Najčešći uzorci kukičanih kuka je određeni element cjelokupni uzorak, koji se kasnije mogu replicirati onoliko puta koliko je analogija. Ova serija je dio  rapport, i  pokazati kako se stvara odnos.  Svaki odnos sadrži određeni broj petlje lanca, koji se zove mnoštvo.

Na dijagramu, ako je potrebno, navesti mnoštvo rapport, kao i broj zraka petlje, koja u kombinaciji sa stupcima i stvoriti obrasce kukičanih križ.  Kada razviju svoje vještine i odaberite složeniji uzorak, preporučljivo je da se zaustavi na one od njih, osim tamo gdje su sheme i neke fotografije iz ovog pletiva sheme rapport.

To će vam omogućiti da odaberete upravo obrasce pletenje križa, koji će biti od interesa za vas i pomoći u budućnosti.  Najčešće, opis uzorka je sljedeći.  Prvi je opisao u prvom redu, a zatim drugi i tako dalje.  Postupak se ogleda u dijagramima u nizu podataka redova pletenje.

Sve serije započinje s jednim od petlje:  dizanje ili okretanje.  Kao što smo rekli, shema obično prikazuju samo odnos, koji je ograničen zvjezdice. To je ponoviti odnos morate ponoviti taj dio programa, koji se nalazi između zvijezda.  Ako trebate dovršiti seriju, onda je to dio programa se primjenjuje, koji se nalazi iza zvjezdica, koji opisuje odnos.

Ključne obrazaca omogućuju veste. Ovisno o kuka emitiraju različite obrasce za kratko i dugo kuka. Za kratko kuka najpopularnijih obrazaca  gusta uzorak  Šahovska ploča 3 * 3,  dugo petlje,  dva-ton uzorak (jednostavna Šahovska ploča) i drugi.  Saznajte kako ti obrasci će vas dovesti do predivan svijet kukičanih. Na temelju materijala iz dama-lady.ru

obrasce pletenje, kukičanje, kukičanje, pletenje