o pletenje

 

Lijepa ažur uzorak

lijepa ažur kukičanih uzoraklijepa ažur uzorak iz časopisa Pletenje kukičanih kukičanih šalovi, marame, marama, a možda će vas inspirirati pletenje na prekrasnoj haljini ili sundress. Ovaj uzorak se razlikuje od neobične metode provyazyvaniya pod lukovima SC, tvore trodimenzionalni grebena. Da biste dobili tanki jasan uzorak pogodan pređe Mercerized pamuka uz blagi sjaj.

Počnite s pletenje skup lanaca zračnih petlji obzirom na to da odnos uzorak u širinu sastavljena od 12 petlji. Na vrhuncu rapport uzorak se sastoji od dva reda. Dakle, dobivanjem lanca željenu duljinu plesti prvom redu: * arochka 12 vozd.petel, ne st.b / N u prvoj petlji i veže joj arochki 16. stoljeća. b / n, formiranje većina birača, a zatim plesti arochku od 13 vozd.petel i učvrstite svoje umjetnosti w / o nakon 12 petlje od početne lanca, ponovite postupak od * do kraja lanca.

U drugom redu valjaka da klinac primio shema. Nakon drugoj seriji, idite na vrhu trake povezuje ažur mjehuri i dalje pletenje uzorak s ponavljanjem 1. serije. Na temelju materijala domihobby.rulijepa ažur uzorak kukičanih

ažur, kukičanje, kukičanje, pletenje