o pletenje

 

Bulk cvijeće kukičanih

RADIONICA kačkani cvjetovi s prekrasnim kudrav latice su na istom principu za pletenje. Različiti uzorci provyazyvaniya latica, kao rezultat bi na svoj način lijep cvijet. Shema za pletenje počinje podatke o boji vyvyazyvaniya temelju cvijeća i sve o istom.

Na primjer, razmotrite cvijet s nježnim laticama: Za početak pletenje cvijet tip lanac od 6 zraka petlje, i to zatvoreno u ringu povezivanje stupac. Bulk Cvijeće kukičanih kukaOnda u ringu plesti kukičanih cvijet uzorak na 16 ili 18 stupaca s yo.     Tada počinju plesti okosnicu cvijet u krugu izmjenične lanci zračnih petlje i barovima sa yo.

Prvo, birajte potreban broj petlji rast, što odgovara visini stupca s provyazyvaemyh jo. Onda * plesti zraka lanac petlje na shemu i stil Knit potreban broj yo uvođenjem kuka kroz petlju prethodni redak, zatim ponovite postupak od *. Dakle, na temelju cvijet je spremna za početak joj vyvyazyvat latice: 1. redni broj w / o vezanje lanac i sljedeće sa stilom yo.

Dalje, okrenuti radu i vezan u okviru programa latica 2. i 3. uz i amo. Nakon završetka trećoj seriji popraviti latica plesti povezivanje stupca u drugi petlje od početne prstena kako bi se lug nije dlakavi. Sljedeća Knit 4. i 5. red konačno, ukrasne željeznički i zračni izmjenične spojke petlje.

Kompletan ukrasne cijevi na mjestu pored lanca na krivoj strani spajanje stupaca, idite na vrhu lanca i početi vyvyazyvat sljedeći latica.     Tako plesti sve latice o odabranom modu. Ako ste završili zadnji red latica ukrasi na vrhu, idite na početku sljedećeg lanca koji povezuje provyazyvaya stupaca unosom kuku na stražnjem polu-petlje iznutra. Na temelju materijala www.liveinternet.ru

cvijet dijagram pletenje, kuka, delikatna, yo