o pletenje

 

Ažur uzorak pletenje

Ažur uzorak su kombinacija yo i provyazyvaniem nekoliko petlje zajedno (Lacy uzoraka, elegantan pletenina). Više jedinstvene ponavljanje provyazyvaniya nekoliko petlje zajedno i čini zasebnu yo motiva.  yo, trebali biste odabrati pravo raditi igla konac, koji se nalazi na kažiprst lijeve ruke, gore desno, kretanje je govorio "prema njemu."

Rezultat su jo provyazyvanii pored petlje da držite desnog kažiprsta. Ažur uzorak pletenje uzorakOd pogrešnoj strani jo uvijek provyazyvaem kao šavovima petlje.  Čitanje shema za vyvyazyvaniya dijelova, ukrašena delikatna uzoraka, uporabu posebnih programa, koji čitanje nije teško, jer oni obično nadopunjuju detaljne opise simbola koji se koriste u shemu ikona.

Da biste pročitali sve sheme moraju imati na umu da ako je, nakon yo mora suočiti petlje, yo učiniti u smjeru prema naprijed, radi nit je bio na desnoj žbica na stražnjem sjedalu. Ako se nakon jo treba Pogrešno petlje, jo ne naprijed prema natrag, tako da nit je na desnoj govorio u smjeru prema naprijed.

Uvjetno ikona u sustav jednostavan: oni čine pruža uvid u petlje, udruženi, a mjesto yo yo ili u vezi s tim petlje.  Da biste pročitali prvi plan je više prikladan za čitanje detaljan opis ikona na konvencionalne sheme. Prazne ćelije u shemi nisu važni i za ilustraciju svrhe.

Prije vyvyazyvaniya kontrolni uzorak treba pregledati redaka računajući kruga, ne samo s desna na lijevo, ali s lijeva na desno. Ažur uzorak pletenje LacyZa izvođenje na otvorenom rad obrasce za brojenje sheme su obično samo lica serije, žuborenje redaka u petlji često zbroj je uzorak tkanina - širit.  Promjene vyvyazyvaniya gajtan redovi su navedeni odvojeno, uz računajući krug.

Svaki prednje i žuborenje red počinje i završava ivica bod. Edge petlje u dijagrami ažur obrazaca često nisu na popisu. Na temelju materijala myknitting.narod.ru

Povezani postovi:
  1. Pletene haljina

osjetljiva, yo, yo, krug uzorak