o pletenje

 

Uzorci fishnet parenja

Uzorci fishnet legla se sastoje od jednostavnih kombinacija otvorene petlje dodataka. Novi petlje se formiraju s nakidyvaniya konac na iglu, yo provyazyvanie stvara učinak od prozirne, klima slika.  Vaš izbor pređe izravno utječu na izgled čipke pletenje.

Jaki, elastična pređa, tkati strukturu čine više reljef, mekane pređe ili niti kako bi se uzorak gomila obliku nejasne. Uzorci fishnet klinac yovrlo fine vune ili pamučna pređa pletene obično dovoljno velik žbice.  U većini jednostavnih šara breedings svaki dodatak je izvedena uz nju pada, tako broj petlji u svakom retku ostaje nepromijenjena.

U drugim breedings završite s dodavanjem i smanjenje u različitim mjestima serije, ali vidjet ćete da oni vrlo lako, jer je ukupan broj petlji u nizu ne mijenja. Neke lijepe primjerke smanjiti i toga se izvode u različitim redovima, čineći ga teško računati petlji, ali to stvara fin uzoraka.  Kako jo.

Baciti nit preko igle tako da leži u istom smjeru kao i ostali.  Nakon što je povlačenjem provyazyvaniya to u sljedeći redak rupu, ali ako upletena provlačenje, rupa će biti zatvoren.  Kada petlja pred yo plesti žuborenje, nit je ispred posla, spremni biti bačen na površinu.

Za formiranje petlje između prednje yo povucite konac naprijed kao žuborenje plesti petlje, bacanje u njoj više krakova i prednjih Knit sljedeći sv.  Povucite nit naprijed kao pletenje širit petlje, bacati u svom iznova i povucite prema naprijed iglu za provedbu žuborenje petlje.  Kako izvesti nekoliko yo.  U uzorcima su otvori za svoje obrazovne potrebe, ili više od jedne jo u isto vrijeme.

Više yo može spustiti u sljedeći redak, stoga će biti dodan jedan loop. Može se pletu sve yo, au ovom slučaju će biti dodan u nekoliko petlji.  Povucite nit leđa i baciti s njim na iglu. Onda opet, povucite ga prema naprijed i opet je govorio da se baci u, učinite potreban broj yo.

Pattern češljeve i obožavatelja.  To je drevni škotski ažur uzorak, postoji mnogo varijanti, zajednička značajka koja je odvojena grupiranje i smanjenje broja dodataka za izradu uzorak, nalik otvorena fan perje, ptica, valova ili ljuske ventila.  Stari šal uzorak varijanta poznata primjerka škotski čipke pletene, vrlo jednostavan i simetričan.  Uzorak delikatna stubište.

Glatka tkanina s jedinstvenim strukture, gotovo izobličen, unatoč izgovara otvorene strukture.  Ptičje uzorak.  Kontinuirano uzorak delikatna dvostruko ušica stvoriti uzorak s neobičnim teksture.  Uzorak tulipana.

Puno lijepih motiva može biti izvedena sa ažur petlje da cinch malo olakšanje. Na temelju materijala blogs.mk.ru

yo, pletenje, yo, čipkasto, uzorak