o pletenje

 

Pletenje pinetok

Pletenje pinetok - to je moj najveći užitak za pletenje. To je brz, jednostavan i lijep. Vi pružaju zadovoljstvo, ne samo za dijete, ali se ni ne zna tko će većina biti sretan:) To je kad se to dijete će početi u nekoliko godina plesti igračke, tada će biti radost i Baby One. Dobro, sad o Booties. Ja pripremio izbor Booties, P elegantan, kuće za djevojčice i dječake. Svi modeli su koji opisuju.

Ako je potrebno plesti (to je stranica 126) i prvi briljantna s osjetljivim cuffs. Klasična verzija pinetok, koji kombiniraju različite verzije parenja idealni su za posebne prigode, jer izgleda elegantno, ali ne i pretenciozan. Pletenje pletenje pinetok pinetoks flagellum u sredini je vrlo lako odbrojavati. Kontrastne boje naglašava svoje flagellum dobro olakšanje. s uzorak Lijep sentimentalna ostavlja povezan djevojčica.

Pattern dopuniti nazubljenog ruba obloge. Papuče sa ruba kontrastne boje idealan je za bebe, jer su lako nositi. Oni su tople i meke, jer je povezan fuzzy pređe.     sa zvijezdama. veliki model za početnike knitters. Možete jednostavno upravljanje i sami Booties i ukrasne motiv.

Cipele s kićankama izgleda nevjerojatna, provodi se na jednostavan svijetle boje. Oni su vrlo lako plesti, pa model kao novak majstora. sa srca i čipke cuffs bit će zanimljivo za iskusne knitters.     Veze traka će vam pomoći zadržati male stabljici. Životinje su velika za šetnju vaš zeko i plišanih medvjedića. Povezane elastična manšeta i pažljivo pogubili gornje strane će biti dobro da ih držati na nogama neumorni.

Povezani postovi:
  1. pletenje kape, traje

ažur, pleteni pinetok, Booties, uzorak