o pletenje

 

Pletenje Kukičanje pinetok

Će trebati: kuka № 1,6, perle za nakit u dvije boje, završio rozeta trake, vrpce za narezivanje navoja na gležanj Booties pletenje opis za korištenje shema, u nastavku. UPOZORENJE! Ovisno o sastavu pređe broj stupaca u plesti mogu varirati.     Glavna boja dial niz od 10 zračnih petlje oko za spajanje veličini jednaka dužini stopala (u uzorku od 8 cm, 5-6 redova oko lanac).

Oznake za konačni niz ovalnog to je sada potrebno plesti još dva reda: 1. red plesti polustolbikami ne yo broj povećava, a drugi niz previše polustolbikami bez jo iz posljednjeg reda ovalni, ali se okrenuo natrag polustolbikami oko 90 stupnjeva (to je plesti u različitim zid ovalnog petlje posljednje serije). Tada plesti bez povećanja 2-2,5 cm sc. Pletenje kukičanih ažur pinetokNabavi podnožju zida pinetok.

Rezultat hrpa mentalno podjele na pola - prednji i peta. Forefoot stane barovima sa yo u dva ili tri reda (ovisno o navoj), to bi trebalo biti paralelno s nogu. To je, trebamo vezati polu-ovalnog stupaca c yo na zidovima pješice, ali od rubova prema središtu.

Dakle, počinjemo plesti SC na sredini stopala zid duž kontura ovalnog pored sredini zida stopala, ne zaboravljajući na zaokruživanje (naprijed Booties) učiniti oduzimanje, što odgovara poluovalu. Uključite pletenje i plesti u suprotnom smjeru u sljedeći redak, i ne zaboravite raditi oduzimanje.

Kada polu-ovalnog je dosegla željenu veličinu, morate šivati ​​ili vezati s priključnim barovima na pogrešnoj strani trake sa yo prošle serije, povezivanje s prvim stolobik s najnovijim, drugi s pretposljednjeg, itd. Za ljepotu, jedan od niza mogu biti ispred čipke provyazyvat, naizmjenično sa stupovima yo i zraka petlje.

Petu stopala stane stolbikamis jo u četiri reda. Na zidovima je peta u svakom stupcu s petlyuprovyazat yo, kao i za spajanje prednje noge, plesti na dva stupca s jo jedna od ekstremnih u nizu stupac yo prednjem dijelu stopala, povezivanje stupac do kraja serije. Sljedeći red plesti-date informacije, provyazyvaya barovima sa petlje u neparnim yo prethodne red, a između njih provyazyvat zraka petlje.

Sljedeći redak plesti stupovi sa yo u svakoj petlji prethodni redak. U četvrtom redu, vezanje trčanje na rubu rapport: SC, preskočite 2 OPS, 5 stupaca s jo u jednoj petlji, dvije petlje su izostavljeni.

Dekoracija. Glavni boja petlje broj ažur peta vyvyazat volan odnos sa sljedećim: stupac s jo, Miss dvije petlje, jedna petlja dalje u pet stupaca s dva yo izmjenjuju zraka petlje, dvije petlje su izostavljeni. Kontrast nit kravate volan SC, provyazyvaya između svih stupova s ​​jednim jo SC u petlju prethodni redak (vidi dijagram za cijevi). Za volan oko podnožju kontrastne niti plesti svaki povezivanje bar (pletu oko ovalni), pletu 5 SC.     Šivati ​​na osnovni kontrastne perle, polu-ovalnog perle krase prednji dio stopala, šivati ​​rozete od tkanine, ili neovisno povezani cvijet u sredini polu-ovalnog u prednjem dijelu stopala. Kroz niz delikatna peta slajd vrpce, koji će se vezati Booties (uzorci nisu zastupljene) na materijale www.crocheting.ru

yo, nježan, kuka, yo, Booties, shemu