o pletenje

 

Kukičanih čarapa pletenje Booties

Čarape igala 3 (5 krakova), pamuka ili vune  Dial u dva žbice 40 petlji, zatvorite ih u prsten, distribuirati na 4 igle (10 STS na svakom od krakova). Knit 7 cm elastična K1: 1izn u krug, oko 22 redaka. Rad na igla za pletenje da se presele dalje 4 petlje s igala 2, osvojila je 14 petlje, preostali 26 treba odgoditi ili tako i ostavio na tri igle, ili ih prenijeti na druge kružne igle (i crta) ili PIN pletenje.

Dana 14. jedara ispred bod plesti 18 redaka.  Gornji dio stopala.  Ocjena na stranama novo povezano najboljih Booties na 10 uboda i puštena u rad preostalih petlje, da ih distribuira na igle kako slijedi: govorio u prvih 14 petlji (nožni prst), drugi i četvrti od 16 petlji (bočne strane), treći govorio 14 petlji (peta). Ukupno 60 petlji.

Knit 9 redaka podvezica viskozna u krug (izmjenična redaka i redaka širit ispred petlje). Na kraju, u desetom redu provyazyvaem zajedno prva dva i zadnja dva petlje na prvom i trećem igle (pete i peta).  Ostanite: 12 STS na žbica (pete), 16 STS na dvije žbice (lijevo), 12 STS na 3 žbice (peta) i 16 petlji u 4 žbice (desna strana). Ukupno 56 petlji.

Privremeno otlozhitvse petlje, petlja od 12 srednji dio (toe) te ih plesti iz jedinog.  Knit bod ispred, na kraju svakog retka posljednje petlje stopala provyazyvaem zajedno sa sljedećim petlju broj neriješenih, dobiva se iz lijeve i desne strane. Kada se sve petlje se pletu strani dijelovi, zatvoriti petlju i peta petlje čarapa, šivati ​​rubu pletene bod.

Gornjem dijelu kružnog gume mogu savijati prema van, a na dnu, gdje se guma završava, pomaknite okrugli tanki tesemochku ili vrpce.  Drugo Booties stane na isti način. Na temelju materijala www.babyblog.ru

Povezani postovi:
  1. Dječji pleteni traje

petlje, Booties, odjeću, pletenje, igla za pletenje