o pletenje

 

Igle za pletenje pinetok nije teško

Imate li vi ili netko koga poznajete pojavio dijete? Naravno, buduća majka i mnogi rođaci su se okupili u unaprijed sve što vam je potrebno dijete. Drevne tradicije zahtijevaju trudnica ne učiniti ništa što se odnosi na zaštitu budućeg djeteta od rođenja - misterij koji se ne mogu planirati, a strah da nešto može poći krivo, ne, ne, da poremećen.

Ali, unatoč tome, nakon rođenja, malo nedostaje kapa, pelene, dječje krevetiće, kolica i runom deke.  Tu je komad djeteta ormar, koja je prijeko potrebna, a koja se ponekad previdjeti. To  Booties za novorođenčad. Dječji Booties možete učiniti sa svoje ruke:  igle za pletenje ili kukičanje pinetok - to nije teško.

Sadašnjost  pletene Booties za bebe rođendan - što je učinio sa svojim vlastitim rukama, zadovoljit će i više. Pa, za moje dijete Booties kravata je potrebno. Možete eksperimentirati, a možete koristiti spreman shema plesti pinetok. Dakle, ono što će to trajati?  Vi znate savršeno dobro da beba je koža vrlo osjetljiva, tako da ozbiljno razmislite što nit koju koristite za pletenje pinetok.

Evo prednost organskog pamuka teme.  Oni neće iritirati kožu i ugodna na dodir. Međutim, za hladne sezone je savršeno, a kao materijala kao akril.  Ovaj konac, iako sintetski, ali mekana i topla.  Naravno, vaš Booties je za ukrašavanje, kao ukras trebam koristiti materijale kao što su saten vrpcom u, ukrasne vrpce ili trake, self-tkani čipke, itd.

Neki preporučuju korištenje različitih perli, šljokice i rhinestones. Da, ovi ukrasni predmeti. Naravno, ukrasite Booties za bebe, ali da li će biti siguran? Ne postoji situacija kada beba je ozlijeđen na šljokicama ili perlama suza? Prema našem mišljenju, ne isplati takav rizik. Posebno vez, pletenje i ukrasne ukrasite beba Booties ne gori.  Dakle, kako plesti Booties? Reci vrlo pristupačan i detaljno.

Lekciju "  Booties za početnike "- na svoju pozornost.  Igle za pletenje pinetok zahtijevaju 5 malih čarapa iglice broj 3 i 50 grama pređa.   Upišite se u žbice od 40 petlji, i zatvaranjem ih u prsten, podijeljena na 4 žbice. Sljedeća vyvyazyvayte guma, a nećete biti vezani za 7 centimetara shema "K1, u krivu."

Mi smo dobili dio pinetok, gležanj braće da bude dijete.  Dalje, gornji dio stopala vyvyazhem naše pinetok. Za to djelo za pomicanje igle broj 1 ima četiri petlje s iglom broj 2 (na iglu broj 1 je sada navršila 14 petlje), preostale 26 treba odgoditi, ostavljajući igle. Sada provyazyvaem 18 redova lica petlje su samo 14 petlje, koji su naš broj 1 na iglu.

Sada je vrijeme da se formira veliki dio Booties.  Da biste to učinili, da bi tip na stranama od kojih je samo u vezi s vrha stopala Booties sa 10 petlje i povežite ga raditi sve dok vrijeme smo lijevo petlje tako da ih stavite na igle kako slijedi: na iglu broj 1 do 14 petlji (nožni prst), žbice na broj 2 i broj 4 - do 16 petlji (bočne strane) na igle broj 3 do 14 petlji (peta). Na žbica za samo 60 petlje. Ovaj je slijeđen mimo krug plesti 9 redaka.

Redak broj 10 u udruženi prva dva i zadnja dva petlje na prvom i trećem igle (pete i peta).  Sada imamo sljedeću sliku: 12 petlji na iglu broj 1 (pete), 16 petlji na iglu broj 2 (lijevo), 12 petlji na iglu broj 3 (peta) i 16 petlji na iglu broj 4 (desna strana). U to vrijeme odvojiti sve petlje, a zatim samo 12 petlji na iglu broj 1 (pete) i provyazyvaya njih, dobili nogama.

Važno je na kraju svakog retka posljednje petlje stopala provyazyvat zajedno sa sljedećim petlju broj neriješenih, dobiva se iz lijeve i desne strane. Kao rezultat toga, vi provyazhete tako svih dijelova petlji strani. To je sada samo ostaje da zatvori petlju i petlje peta čarapa i šivati ​​rubova.  Pletenje pinetok kuka - zabaviti.

Iz  Igle za pletenje pinetok se razlikuje u tome kukičanih omogućava uključivanje svih ukrasnih tehnika.  Booties su dobiveni izuzetno pametna.  Usput, možete samo pinetok započeti svoju kreativnost, ali to može biti, da tako kažemo, prvi korak.  Dakle, morate udicu veličine od kojih će ovisiti o tome što su se nit.

Tanke pamučne niti treba biti manji kuka, i akril ili vune - malo više.  Naše dvije boje plesti Booties tako definirati što je boja glavni i dodatni. Možete odabrati delikatna roza i bijela, plava i bijela, narančasta i bijela - to sve ovisi o vašem ukusu, ali glavna boja trebala bi biti tamniji.  Počnimo s pletenje kukičanih pinetok vyvyazyvaniya stopala.

Da biste to učinili, glavni boja povezujemo lanac od 10 zračnih petlje i oko ovalni vyvyazhem 8 cm dugi, što predstavlja oko 5-6 reda oko lanca.  Sada, kada je u podnožju je spreman, psihički obilježiti zadnji red ovalni i ima dva reda provyazyvaem polustolbikami bez yo. Zatim nastavite plesti još 2-2,5 cm SC, pa vyvyazyvaya strani "zidovi" u podnožju pinetok. Sada dijele stopalo na nožni prst i peta.

Čarapa provyazyvaem stupce s jo tako da je površina pete je paralelno s nogu.  Nakon vyvyazali nožni prst, peta vyvyazyvaem stupce s jo. Kada je peta je spreman vyvyazyvaem okrugli dio, dolikuje gležanj dijete.  Daljnji razlog za ukras, možemo ga povezati s nitima različitih boja, to može biti začinjena i nalazi se u različitim dijelovima kukičane pinetok. Na temelju materijala iz U-la-la.ru

shema za pletenje, kukičanje Booties, kukičanje pinetok, kukičanje