o pletenje

 

Knit Booties je užitak

Rođenja djeteta - jedan od najvažnijih događaja u životu žene. Budući da je povezan i snove i nade. Dakle, želite da u prvim danima života za njega (ili nju) da je samo najbolje! Jedan od niza mnogih problema prvi obuću za bebu - lako je riješiti.

Knit Booties - užitak! Rad brzo i vrlo zanimljiv: Želim beskrajno eksperimentirati s bojama, uzorcima i dizajn, korištenje veza, užeta, vezice, itd. Javi se mali ostaci mekih boje sve vune pređe prosječne debljine ili posebnim mješoviti, dizajniran za novorođenčad, kao i za rad. Za razliku od čarape pletu Booties za pojednostavljeno sheme.

To je zbog svoje male veličine. U ovom slučaju to je bolje ne oslanjati na točnost izračuna i česte primerkn. Upišite se u žbice od 33 petlji (16 cm), što odgovara volumen mjeri stopalo u gležanj, i plesti u podvezica uzorak 14 redaka (3 cm). Zatim idite na čarapa plesti i kravata još 4-6 redaka.

Sad podijeliti u tri pletenje stan komada. Ako postoji ostatak, dodajte ga u sredini. U broj osobne plesti prvih 11 petlji (desno bočno), a zatim 11 petlje središnjem dijelu. Uključite pletenje plesti širit strane i petlje sredini. Radi lakšeg snalaženja u petlji lijeve i desne strane dijelove za uklanjanje igle. Uključite lice posao.

Počevši od sljedećeg retka u sredini petlje samo. Duljina Dijelovi - Od udaljenost baze mali prst zglobovi (oko 5 cm). Vyvyazyvanie "resica" završiti žuborenje strani. Na prednjoj strani i od centra za desnoj strani šarke od Kantovanje petlje "trska" vrsta svaki metal rub na jednom zglob.

Pletenje okrenuti stražnjom stranom i pletu desnoj strani petlje, pre-ih reshoot sa igle na iglu. Sljedeće osobe. Neki plesti u sljedećim redoslijedom: - s desne strane zglob. dijelovi - okovi, regrutirani iz Kantovanje "jezik" - petlju Kantovanje "Reed" - kompletna serija provyazyvaya petlje s lijeve strane. dio pre-reshoot ih s igle na iglu. U svim petlje.

Idi na podvezica uzorak 06.08 i plesti redaka. U svakom od sljedećih četiri osobe. serija odnijeti jedan od četiri kartice na početku i na kraju serije i dvije petlje na "jezik". Ako je broj petlji okruženja. o čudno, središnja provyazyvayte i susjednih dvije petlje zajedno. Ako ni u sredini, dvostruko povezana dvije petlje zajedno. Rad sljedećeg žuborenje, to dovyazav na sredini. Zatim navoj oborvite.

Otvorene petlje bod od centra plesti bod "petlje petlji." Ostatak materijala SEW vertikalna šava. Isto tako, ne drugi Booties. Na temelju materijala vse-sama.ru

Povezani postovi:
  1. kuka

sheme, odijevanje, Booties, uzorak