o pletenje

 

Kako vezati Booties kukičanje?

Čekate dijete i već razmišljaju o djetetu miraza? Sigurno želite pridružiti sebi nešto za svoju budućnost dijete? Ili netko od prijatelja čeka uz obitelj i vi razmišljate o daru? Booties - vrlo lijep komad odjeće za novorođenčad.

Pletenje pinetok ne uzeti puno vremena, ali će donijeti mnoge ugodne trenutke, jer Booties, prsluci i klizače su lijepe simboli budućnosti djeteta.     Kako vezati Booties kukičanje? Pletenje beba pinetok odijelo vuna, pamuk i akril. Na vune pređa svibanj biti alergični u kojem slučaju Pletenje toplo pinetok bolje koristiti akrilne za djecu.

Plesti ove pinetok sam koristio miješana pređa: 50/50 pamuk i akril. Pređa: Hook: 2,5     Vrste petlji: klima petlje, stupac s yo, SC, povezivanje stupac, 2 stupca s yo, udruženi. Za one malo (0-3 mjeseci), dužina stopala 9, vidi Opis poslova: Knit u 2 teme.

Počnite s pletenje jedini. Da biste to učinili morate birati lanac od 13 zrakoplova petlje petlji i 3 zrak lift. Tada se na peti od početka petlji post lančana veza s yo. 1. red: Zglobni na oba kraja lanca (nožni prst i peta) povezano s 5 stupaca s yo.

2 serije: u svakoj od 5 vanjske petlje (nožni prst i peta) za spajanje na 2 bara s yo.     3. red: U svakoj od 8 vanjske petlje (nožni prst i peta) za spajanje na 2 bara s yo. Važno: potplatom ne plesti u spirala! Svaka serija je završena povezivanje petlji, i pored niza početi s 3 klima-lift šarke.

Sljedeći niz prijelaza iz stopala u stranu - traje od pletenja vodoravne i okomite i pojačava perimetra baze.     Knit 1 redak SC i dopune, što oduzimanje nije bio u petlji bazu, i bacanje stupac prethodni redak (kuka je ušao na pogrešnoj strani s desna na lijevo, bacanje stupcu prethodni redak, pokupila nit i izvukao iznutra prema van, provyazyvaetsya SC).

Slijedeća dva reda stupaca s yo bez dodatka petlje. Kako vezati Booties kukičanje? PletenjeBooties fold na pola po dužini i pronaći centar u nožni prst. Lijevo i desno od centra pete odgoditi do 15 petlje i bilješku nit. 1. red: 3 zrak dizati petlji, 4 noge sa yo, 10 puta 2 stupca s yo udruženi, 5 stupaca s yo. Za snimanje stražnji zid petlje.     Proširi pletenje.

2 serije 3 klima-lift petlje, 4 noge sa yo, 5 puta 2 stupca s yo udruženi, 5 stupaca s yo. Proširi pletenje. 3. red: 3 klima-lift petlje, 4 noge sa yo, yo 5 sa barovima udruženi (jedan vrh), 5 stupaca s yo. Fold lijevoj i desnoj strani pete i na pogrešnoj strani vanjskog petlje 5, preostale nisu zatvorena, udruženi povezivanja barova.

Proširivanje nit na krivoj strani, i početi pletenje Booties na vrhu u sredini nožni prst.     3 zraka podizanje petlje, a zatim oko barova s ​​yo. U prijelazu iz pete na stranu plesti Booties 2 stupca s yo zajedno (jedna vrha). Kako vezati Booties kukičanje? PletenjeZatvori broj povezivanja petlje. Proširite i dalje pletenje u shemu. Kravata je jedini i nožni prst Booties na perimetar od bijele pređe * 3 zraka petlja, petlja povezivanje 2 *.

Link za ukrašavanje cvijeća pete Booties. Fold prsten niti. 1. red: plesti u sredini prstena 6 sc. Povucite prsten, povlačenjem neradni kraju niti. Zatim plesti u spirala. 2. red: plesti u svakom stupcu s 2 sc. 3. red: * 8 zraka petlja, petlja povezuje 'držanje na prednjem zidu u rasponu od četiri serije: bijela pređe * 10 zraka petlja, petlja povezuje * Snimite stražnji zid krug.

Šivati ​​cvijet do sredine pete Booties.     Bijela kravata čipke pređa za vezivanje Booties 100 do 110 zrakoplova šarke. Umetanje u Booties i kravatu luk. Za ukras možete koristiti pinetok čipke, satena vrpce, cvijeće satena vrpce, čipke, kukičana cvijeće, itd.

Preporuke za pređa plesti pinetok može se naći ovdje: Booties kukičanje "Violet" Booties pletenje "Tenisice" Booties žbice " , Moj cvijet "Pažnja! Ako vam se svidio naš model i pinetok na njezin opis vezan za sebe, a sada žele pokazati svoj rad - možete poslati fotografije pinetok na verenea-master@mail.ru. Mi ćemo postavljati slike svog rada pod opis ovog modela.

Od vas je poželjno kratko - što je ime (ime ili nadimak), iz onoga što grad, što materijalima, kao i rad napredovala (ili su jednostavno poteškoća), primjedbe i sugestije. Čeka za svoj rad! Ljubite svoje djelo, Sverdlovsk regija. "Očekujemo dječak. Pletene Booties za opis "Sweet krizantema".

Mi se pređe dijete, 100% akril. Pletene u 2 linije kao u opisu, ispostavilo se veće, 12cm. Ovo je moj prvi posao kuka. Glavna stvar koja je detaljno.

Ispalo je sasvim u redu. "Elena Belgorod. "Link Booties na opis, pređa koristiti" Pehorka "serije - dječji pamuk, 100% pamuk. Hvala vam na vrlo detaljan opis, rade vrlo brzo i jednostavno! Booties će vam dati da joj prijatelja, čiji je djevojčica će uskoro biti rođen! "Nina Iževsk. opis. Kuka 3, 100% akril pređa bebe. Na temelju materijala www.korolevstvo-masterov.ru

Booties, cvijet, kukičanje pinetok, Booties pletenje, kukičanje