o pletenje

 

Dječji Booties pletenje

Koliko dijete treba pinetok? Jedan par nije dovoljan, to je definitivno, dva, previše. Imali smo pet parova, vjerojatno. Jedan napisao, as druge lijevao vodu ili juhu i stao na mokro katu i sl. Stoga, predlažem nametnuti djetetu pinetok mnogo krakova! Nakon što je njezina majka rukodelnichat radosti i dijete ne smeta mu toplo i ugodno.     Sjeti se, što su nas učili u školi Pkak igle za pletenje?

Mi okrenuo svoje nos i reći da je život tvoj plesti nismo ruci, možemo zamisliti bilo koju stvar kupiti u trgovini. Učitelj strpljivo nastavio da nas nauči plesti i nježno gurnuo časopisima kao što su igle za pletenje.

Sjećam se kako smo počeli raditi lekcije igle za pletenje jednostavnih modela, kao što su pletenje šalova nepretenciozan, zatim čarape i papuče, pa čak i pletenje rasmmatrivali shema pinetok djevojka koji su mlađa braća i sestre, uzgajaju za svoje dijete Booties pletenje ili kukičanje.     Ali bilo je nešto što sam bio omesti u svom članku "?" Već sam rekao kako se vezati lijepe obuće za našu djecu, ali danas sam htjela podijeliti s vama drugi način parenja (vidi sliku).

Začudo, lijepa beba pletenje Booties mogu povezati bilo mama-švalja. Ispod je prikaz uzgoja. . Prikupljamo 35 petlje i plesti čarape za pletenje uzorkom dok smo dodati na obje strane oštrice nakon prvog i prije posljednje, a na obje strane od centra jedne petlje. Povećanje učiniti u svim drugim redom 3 puta.     (Kontrastne boje).

Prvi red pletu svi lica zglob, drugi red sve širit. Treći red: K1, yo * 1, 2 osobe zajedno .* plesti do kraja. Četvrti red: žuborenje sve. Peti red: svi suočavamo. Šesti red: žuborenje sve. Idi na izvornu boju i plesti kao što slijedi (7ryad): Bend rub polovina kroz rupe i provyazyvaem duž jedne petlje s iglom i jedan loop uzduž prednjeg ruba.     I tako dalje sve do kraja Krai.

Od 8 do 20 rasponu plesti u podvezica bod, odnosno lica petlje u svim redovima, kako u osobnom serije, i širit. . Da biste to učinili, plesti 19 petlje, a zatim ih ostaviti otvorenim (a posljednji 19. stavka, previše) i plesti samo 9 srednjih petlje:. * 8 osoba, jednostavan crtež, pak, žuborenje 8 petlji i 2 zajedno izn, Turn * ponovite 8 puta. Zatim plesti lica 9 srednjih petlje, i 11P. preostale na lijevoj strani. Sljedeći red plesti širit.     čipka za 2 osobe. * 2 osobe.

No, 1 jo, 1 osoba., * Ponovite do kraja, 2 osobe. Sljedeći red širit sve. Zatim plesti 10 redaka u St St (licence broj petlji u osobnom i izn. Šavovima u nizu), a narednih 6 redova u podvezica bod (kontrastne boje). Zatvaranje sve petlje u jednom pokretu.

Sve pinetok spremni, šivati, prolazimo kroz čipku i uživati ​​u vaše dijete. Međutim, dok je samo jedan     Odmah prijeđite na drugi parenje Booties. - Na temelju materijala detkikarapuzi.ru

pinetok pletenje, pletenje Booties, yo, grafikone pletenje Booties, yo