o pletenje

 

Booties vunene čarape umjesto toga

Booties - to je cipele s mekanom potplatima za malu djecu. Booties je napravio više za ukrasne svrhe, na topli mali nogu, otići kući u šetnju u kolicima i diviti im se. Booties mogu biti savršeno koristiti umjesto vunene čarape. Osim toga, oni bi završili sliku slatka mala djeca na izlazu "out" ili u fotografiju. Budući da su toliko različite, lijepa, lijepa.

Pletenje pinetok na igle: Baby cipele i čarape pletu to je pravo - u samo dvije igle. Broj petlje odrediti uzorak volumen i noge oko gležnjeva. Podvezica plesti nekoliko redaka.     Njihov broj bi trebao biti dovoljan da pagolenki - to jest, interval od početka pete do gležnja. Tada grof polovina petlje i oznaka (npr. u boji nit) centar, ak petlju.

Kravata i više podvezica teška, ali u svakom retku da bi dvije jo: jednom prije i jednom poslije središnji petlje. Ovaj dio čarapa je udaljenost od stopala podići palac.     Broj redaka, odrediti, primjenjujući izravno na podnožju pletenje. Sada, plesti 6 redova u St. st bez dodatka petlje.

Gdje u stan platnu .- prednji dio čarapa. nastavak podvezica viskozna, smanjenje broja od 4 kroz petlju, jedan na početku pletenje, drugi na kraju staze i jedan ispred središnjeg petlje, i poslije njega. Dakle,. oduzimanjem, plesti 8 redaka. Posljednji redak zatvoriti na bilo koji način. Tkanina presavijeni na pola: ona će ponoviti profil noge.     Tada se pridružite kettelnym šav (stražnjica) i sa strane dna.

Ako je prvi broj je biran u uskoj ili noge visoko dizanje, onda sašiti strane ne bi trebalo završiti. Ove čarape su privučeni ne samo lako plesti. Ako protrutsya, dno se mogu rezati, bočni šav i nadvyazat otopiti opet. A ako šivati ​​dno komad kože ili platna, sposoban za veličinu stopala, rezultat je papuče.

Mogu izvesti na pletenje čarapa nit svijetle boje. (.. Članak se temelji na web stranici http:// avemeri Do Ru) Materijali: vune ili vrlo malo pamučna pređa.     Opis poslova Prvo morate spojiti na nogama pinetok. Kravata niz od 12 zraka petlje, a zatim čl. b / n na trećem petlji od početka lanca.

Kravata lanac na obje strane umjetnosti. w / o četiri puta, dodajući da dvije petlje na svakoj strani stopala - od pete i peta - prvi do 3 žlice, a zatim na 2 žlice.. Povezujući jedini promjenu filament pređe u drugu primarnu boju i suradnik umjetnosti. b / n dva kruga strane, provyazyvaya svaku stavku. petlja stanice. na dnu. Imajte na umu da je bolje da ne plesti u spiralu - u ovom slučaju dostaviti još uvetom ne bi lijepo.

Svaki red je bolje završiti prvi petlje polustolbikom prethodni redak i sljedeći redak početi s jednom zrakom petlju za dizanje.     Knit dva reda stranu, fold uz Booties, i definirati petlji iz koje početka vyvyazyvat čarapa: mjereno od središnjeg petlje od osam petlje na desno i lijevo i otmettekraynie petlja s nit druge boje.

Rastezanje nit pod označena petlja, vezati 8 umjetnosti. s jo, uvođenju kuka u petlji svake sekunde željeznicom. Umjesto da se vunene čarape Booties pletenje pinetoksljedeći redak plesti 4 žlice. S / N nakon svake druge umjetnosti. prethodni redak. Čarapa je napravio. Za jačanje nožni prst, povucite konac na stranu i plesti uz nožni prst 6 žlica. B / N.

Sada možete ići na čizme. Kravata u njegovoj umjetnosti. S / N na svakoj stanici. prethodnih serija, niz polustolbikom završiti, a sljedeći niz počinje dvije zračne petlje za dizanje. Pokreni kao 4 reda. Sapozhok završena.

Kravata ga je jednim od brojnih umjetnosti. w / o nit kontrastne boje, a vezati uz rub zuba: oni tvore lanac od 3 zraka Odjeljak između umjetnosti. B / N. Napravite čipke Booties za kontrakcije: lanac petlji 40-50 kravate semistable. Na krajevima čipke čine kićankama ili cvijeće. Da bi se ispostavilo cvijeće na posljednje petlju čipke, napraviti 4 latice - lanac od pet zraka petlje.

Možete vezati nešto drugačije: na nogama vyvyazat na lanac od 15 dana, njegova kravata sv. w / o 5 puta. Dodaj kao u prvom modelu. Povezujući jedini privezati tri reda umjetnosti. B / N. Zatim vezati još jedan komad isti ovalni, koji će služiti i luk i jezik Booties. Stavite na stranu i kravatu sv. w / n, prodevaya kuku istovremeno u stranu petlji i kvaka Booties.     Nit je bolje da se kontrastne boje.

Isti navoj i dalje plesti Booties sebi - niz umjetnosti. b / n i niz umjetnosti. S / N. Promjena nit. Kravata još 4 reda sv. S / N, posljednji redak Knit kontrastne boje nit. Kravata sve lajsne sljedećeg stoljeća. B / N i prošle serije - zubi. Kravata string, umetnite, kravata. Materijal http:// lel.khv.ru

Booties, kuke, pletenje pinetok, yo