o pletenje

 

Pletenje kape

Knit kape idealne su za početnike naučiti pletenje. Pletenje kape yoKnit kape za djecu je vrlo jednostavan i razumljiv čak i novak. Tada možete naučiti pletenje kape i ljeto mode, i kape u stilu hipija, a zatim pletenje beretki. pletenje kape i eventualno žbice i kuka.

Prije nego započnete bilo kukičanih kape, napraviti uzorak temelji i primijeniti ga na željeni stil. Knit kape bi trebao početi s uklanjanjem mjerila: Mjera opsega glave, a zatim udaljenost od gornjeg ruba šešir prema naprijed, natrag i sa strane, kao i od vrha na vremenske strani. Tipično, pletenje pletenje kape počinje s ruba desni.

Pletenje kape moher pletivo nije moguće bez obloge ili dodavanja niz moher vune.    kukičanih kukičanih kape počinje na vrhu, od kapa, a zatim oblozi oko. Dakle, razmislite pletenje kape.  Pletenje kape počinje od 5 zraka petlji i zatvoren u prsten. Dalje, pletenje kape i dalje oko kruga, počevši svaki redak sa 3 petlje

umjesto podizanja neke od 1. stupac yo, a završava u posljednji stupac petlje spoj zraka.  1. red - od vitica vyvyazyvaetsya 12 stupaca s yo.  2. red - 3 petlje dizati serije, stupac s yo, 2 klima petlju ponovite 12 puta.

3. red - drugi, ali u svakom stupcu, plesti do 2 bara s yo.  4. i 5. redaka - 1 stupac yo, 2 klima petlja ponoviti 24 puta, a stupci za povezivanje preko stupcu prethodni redak.  6. red - kao treći red.  7., 8., 12. 15. serija - poput četvrti red, ali ponovite pletenje barova 48 puta.  9., 10. i 11. redaka - 1 stupac s yo, 1 zrak petlja, stupac s yo sljedećem stupcu, 2 klima petlja ponoviti 24 puta.

16. red - plesti 144 SC u svakom stupcu s jo na SC, u luk u zraku petlje, 2 stupac bez jo . 17. red - 3 zraka petlje rasti, a zatim sljedećem stupcu 2 SC, 2 kravata bar sa nedovršenom yo, što ih čini jednim tjeme, a zatim odvojiti 72 puta.  18. red - plesti 72 SC.  Za vrhu možete vyvyazat mala lopta od 3 zraka petlje i zatvaranje u prsten.

Dalje, vezati s 2 SC u svakom SC oko pletu 2 reda i završiti, kao što su počeli, sa 3 petlje. Zatim skinite i šivati ​​vrhu, on pridaje krivu stranu.  Upišite riječi plavo članak mišljenja pletenje kape Na temelju materijala www.garmoniavdome.ru

traje, pletenje kape, kape, pleteni beretku, yo