o pletenje

 

Šeširi pletene

Kape pletene traje

jesen i zimu - vrijeme kada razmišljamo o tome što bismo trebali staviti dolje kako bi zaštitili kosu i vrlo glavu hladno? Isto tako znam da ako glavu toplo, a zatim zamrznite će biti mnogo manje - većina topline prolazi kroz njega. Novi jesen-zima 2010-2011 modni dizajneri nude veliki izbor šešira za sve vremenske i stil. Pletene kape.

Ove sezone, uto pletene kape, međutim, kao i prethodnih sezona, su u modi.  Ovaj fishnet, namijenjen za toplije kape, pleteni šeširi i šarene. Posebno pletene kape su moderno imitacija ručno pletene.  Kape sa naušnice.

Teško je zamisliti zimu bez kape-ushanok.  Te kape savršeno zaštititi vaše uši i glavu od hladnoće. U novoj sezoni, kao kape opet relevantni.  Koristi se za njih proizvodnju kao prirodne i umjetno krzno.  Krzno kape.  Krzna, u novim jesen-zima 2010-2011, najotmjenijega materijala. Dakle, fasciniran modni krzno nije plaćena pozornost i kape.

Volumen krzna beretke, kape. Ili male, zbijeno-dolikuje glave i zatvaranje svojim ušima.  Šešir.  Hat - najelegantniji šešir, koji daje šarm žena.

Naravno ove sezone, dizajneri ne ostavi bez nadzora, to frizura. Relevantni - široka oboda kape-u stilu Marije Kalos.  Deep - u obliku čovjeka.  Ili više izvornih: posude ili boce.  Alain Sazonov, posebno za LadyOk. Na temelju materijala ladyok.ru

Povezani postovi:
  1. Moda za pletenje

ima kapu, ažur pletenje