o pletenje

 

Pletenje kape počinju s elegantnim kapom

Pokušajte spojiti se nekoliko jednostavnih stvari i kukičanih. Počnimo s jednostavnim i elegantnim beretku. Morat ćete kuka № 4 i vune pređa. Pletenje će SC, ali reljef židak (tj. kuka umetnuta pod polu-petlje u prethodni redak). Dakle, plesti lanac zraka petlji (dužina ovisi o željenu veličinu).

Prve i druge serije sastoji se od sc. Na kraju drugog reda provyazyvayut tri polustolbika.  3. red: 3 polustolbika, a zatim plesti SC u stražnji zid. Slika se ponavlja iz prvog reda.  Uvjerite se da je širina oštrice se ne mijenja. Povezujući 70 cm, spojite Pigtail kratke rubove platna.

Mjereno 15-20 cm nit oborvite, prosunte preostali "rep" od igle i povući druge strane oštrice, koji završava polustolbikami.  To će biti na vrhu beretku. Nasuprot rub veže više (optimalno - 5) redaka SC ravnomjerno sužava od retka do retka. Vodi spremni!

Kada ste saznali ovaj jednostavan način, moguće je da komplicirati svoj zadatak, a plesti nekoliko cvjetova u spiralu.  Sada pokušajte se povezati s pletenje šešir rever.  Ovaj proizvod je savršen, kao i djecu i odrasle. Pletenje kape počinju s elegantnim kapom kukaPo prvi put će se računati na djetetove glave. Upišite se u žbice od 11 petlji, onda pletu 31 cm podvezica viskozna (sve redove lica petlje).

Ovo će biti rever, to može biti učinjeno u boji pruga ili neke zanimljive uzorak. završio s rever, birajte 52 ovisi o dugo rubu povezanih oštrice, a sljedećih 5 inča Knit kako slijedi: K1 i 3 širit. Zatim tako ima 4 reda, a potom iz unutrašnjosti plesti 2 širit prava. Kao rezultat toga, žbice mora ostati 39 sv.

Smanjivanje petlje treba ponoviti na isti način ponovo nakon četiri serije. Ostati 26 petlje. U drugoj seriji od četiri smanjenja mora ponoviti.  Posljednjih 13 petlje učiniti u St St (4 reda), a zatim ih prikupiti na iglu, i šivati ​​učvrstite proizvoda.

Možete ga nositi! Na temelju materijala vayjem.com

uzima kuka, yo, odijevanje, yo, uzorak