o pletenje

 

Pletenje kape mladih

Pletenje kape mladih kapaAutori sat: Shamarina SI i Sisyavina A. Opseg glave: 100g pređa kružna igla 2509 № 4,5 mm Dial 124 petlji distribuirati ih ravnomjerno na 4 igle i mjesto u krugu, ili se prijavite u krug na kružnim petlje i elastična plesti 2x2. * Napomena: kada pletenje kružno lica petlje za prednji zid plesti, žuborenje - za povratak zidove umetnut rubu plesti 2 izn. zajedno (= 92petli) i plesti uzorak 2 osobe, 1 izn.

6-okrugli serije. U sljedećem (sedmi) oko udruženi po K2 (= 62petli). Rib plesti 1x1 i 3 kruga. Sljedeća dva reda kružnih provyazyvat od 2n zajedno u žice (ukloni 1P, 1lits. I to protežu kroz uklonjen petlji). Preostalih 14 petlje povući radi pređa. Zaglavlje spremni!

Omladinski Cap. 52 cm: - 100 g, žbice broj n 20. ožujka, 23. red - 10x10 brojčanik na žbice 100 petlje i plesti 4 reda bod ispred da se svuku, a zatim 1 red žuborenje bod. Zatim nastavite pletenje bod ispred.

U 7 cm od trake za početak oduzimanje: dvije u svaki redak u petlji na svakoj strani. Nakon 21 cm od strip je spojen većina kape. Daljnje oduzimanje je u svakom retku 4 na 1. kolo na svakoj strani. Na visini od 73 cm od trake za zatvaranje svih petlji. Napravite dva patiti: Kukičanje № 3 vezati dvije petlje lanca zraka na željenu duljinu. Proizvodimo pompom.

Kabeli isprepliću jedni s drugima, u prilogu bob, šivati ​​kape kraja. Cap šivati. Bar savijati prema unutra i šivati. Na temelju materijala oasis3.ru

Povezani postovi:
  1. Pletenje kape
  2. plesti kape
  3. pletenina, pleteni kupaći kostim

uzorak, šešir, kravata gumenom trakom, petlje