o pletenje

 

Pletenje kape kukičanih

Pletenje kape kukičanih. Dio 1 će reći o općim načelima za pletenje, kukičanje kape. S ovim materijalom ste u mogućnosti da svežemo kapu u bilo kojem obliku. Najlakši način za početak pletenje kape sa kukičanih vrhu. Da biste odredili veličinu kapa, mjere opseg glave. Da biste to učinili, zadržati mjerne trake vodoravno na čelu iznad obrva i vrat.  Povucite vrpcu široka. Kako plesti kapu s krunom. Prvo, mi suradnik krug. 1. Raspon stupova bez jo (RLS).

Ako plesti krugu SC, a zatim početi pletenje s 3-EP. Tada se u posljednje petlju kuka plesti 6 sc. Pletenje kape kukičanje šeširDalje, pletenje je krug u spirale, s dodatkom od 6 SC u svakom retku. Sehma 1. 2. Krug jakih barova.  Kako plesti čvrsto barova poslužiti odjeljkom. Pletenje počinje s 4-VP, koja zatvara krug polustolbikom.

Napraviti 2 EP za dizanje i vezanje, pričvrstiti unutar vitica VP 7 stabilniji stupaca s petlje će porasti osam čvrstih stupova. Zatvara nekoliko polustolbikom i opet napraviti petlju lift. Dalje, plesti, dodajući da svaki redak od 8 čvrstih stupova.  3. Uvjeti stupaca sa 1 jo (S1N). Pletenje početi s 5-LP, koji zatvara krug polustolbikom.

Napravite 3 EP za dizanje i vezanje, pričvrstiti unutar vitica od EP-11 više S1N s podizanjem petlje 12 će S1N. Zatvara nekoliko polustolbikom i opet napraviti petlju lift. Dalje, plesti, dodajući u nizu i 12 S1N. Dijagram 2. Metode izvršenja povećanja pletenje, kukičanje kape.

Pletenje uma mogu se podijeliti u klinovi s brojem stupaca u prvom redu. To je, za RLS je 6 klinova, za snažna barovima je 8 klinova, a za S1H je 12 klinove.  Dobitak se može obaviti na nekoliko načina, koji će dati različite oblike dna. Ako vršimo dobiti više jedni druge, tada ovo mjesto će proizvesti vidljivi kut, te će umjesto kruga poligon. Ali kapa ponekad će pružiti dodatne mogućnosti.

1. Povećanje uvijek učiniti u posljednji stupac klina. U ovom slučaju, su dobiveni simetrični klinovi s primjetnom linija povećava između njih.  2. Povećanje uvijek obaviti prvi stupac klina. Hoće li se dobiti simetrična klinova, zakrivljena malo na desno, s primjetnom povećava granicu od njih.

3. Dobit nastupa u svakom klinu, tako da nisu postavljeni jedan iznad drugog. Najlakši način za pomak dobitak provyazyvat 2 stupca u petlji odmah nakon dobiti u prethodnom retku. U tom slučaju će ispasti stan krug bez vidljivih rubova.  Izvor: Journal of Mod. Na temelju materijala www.liveinternet.ru

Povezani postovi:
  1. kukičanih
  2. pletenih kupaćih kostima

pletenje kape, šešir, yo, yo