o pletenje

 

Različiti u obliku kape

Šeširi i kape posebno odnose - to je dio naše garderobe nosimo tijekom cijele godine. Uostalom, možete povezati kao topli šešir za zimu, a panamku za ljeto. Sve ovisi o tome, iz onoga što pređe u plesti i za koju svrhu: da se ugrijemo u hladnom ili zaštititi od sunca. Gusti uzorak pogodan za tople kape, a mreže ili ažur za svjetlo ljeto kape Panama ili. U ovom radu smo pokupili svoje kape, koje su više pogodna za proljeće.

Budući da je vrijeme da kuhati proljeće ormar i umorni od zime dosadno, želim svijetle boje i proljetnog cvijeća.     Da je upravo utjelovljeno u našem kape. Ljubitelj kuka, znate da je s ovim malim čudo, možete povezati različite oblike šešira. To je malo i zbijeno-dolikuje kape, beretke i kape, kape sa naušnice, njegova kapa, kape s malim poljima, kao što možete i sa velikim.

Odaberite onaj koji vam se svidi, a vi ćete biti sretni. Sve kape u našoj zbirci su dane s opisom programa i na dnu svake slike je riječ ili opis KNITTING PATTERN, klikom na riječi u novom prozoru će se otvoriti opis modela. Dakle, prvi svijetao i pozitivan, pjesme već na proljeće modu, iako je dovoljno toplo zimi i ne će vam zamrznuti do smrti.

Sljedeći model, mala i ne komplicirano, ali pogledajte kako izvorni uređena.     Drugi svijetle u ovom trenutku, zajedno s šalom, koja je također povezana vrlo lijepa kapa, ali to je samo sličan program. Sljedeći model - s nekoliko područja. Mislim da je u kapom stvara sliku romantične djevojke. To je čak i pogodna za zimu. Za potpuni, možete povezati rukavice i natječaj samo za proljeće.

Drugi set, iako više u bojama jeseni.     Još jedna sjajna kapu i model sada za grijanje vaše mašte (da ne opis). Na temelju materijala kruchcom.ru

Povezani postovi:
  1. haljina

ima šešir, pletenje sheme, osjetljivu