o pletenje

 

Kako Knit traje

Kako plesti kapu traje

postoje neke prilično čest oblik šešira: beretku  Vrsta Fez ili lubanje-kapu, kapu okrugli i izduženog kape.  Kako plesti beretku.  U smislu stvaranja obrasca je najlakši posao. Prvo, stane kruga čiji je promjer oko 27-35 cm

Ova vrijednost ovisi o tome što oblik želite napraviti uzimajući, kao i modi. Nakon ove linije pletenih beretku u visini 1 - 5 cm u rasponu od visine linija također uvelike ovisi o obliku beretku.  Kada uzimanje odjeveni dolje, ravni dio puta i stvoriti volumen na rub. Veći dio stana beretku, veći volumen.

Nakon ravni dio u donjem dijelu odbrojavati, koji umjesto da se povećava odbrojavati prosinca  Kraja radnog vremena utvrđuje se dolikuje. Vodi moraju biti čvrsto sjedi na glavi.  Fes kapa tipa ili kapica.

Za takvu kapu raboš s tradicionalnim raspon povećanja. Za razliku od beretku promjer kruga definira veličinu kapom.  Prije svega, polijetanje mu opseg mjera glave, naći radijus kruga, podsjećajući na formulu: = opseg 2/Pi * R. Zatim, kada je veličina kape 56, promjer kruga može se uzeti 16-17 cm od svjetlosti protežu dres.

To jest, kada pletenje najjednostavniji tip kapu ili Fez kapica povezati početne krug promjera 17 cm, zatim premjestiti na ravni dio pletenje kape bez povećava. Visina ovog dijela obično se određuje dolikuje prosjeku negdje 12-14 cm  Hat okrugli poklopac.

Da biste dobili dnu okruglog oblika, promjera od početnog kruga uzima manje, odnosno 10-12 cm Zatim, da biste dobili prave veličine kapica će morati vezati nekoliko redaka, koji će dati zaokruživanje dnu.

Kada pletenje krug SC u svakom retku dodaje 6 SC (na pletenje S1N S1N 12), dok pletenje srednjeg dijela, možete dodati ravnomjerno u nizu na 3 SC (6 S1N), ili alternativni redaka i redaka, bez dopune 6-dodaci (za 12-S1N dodataka). Povezujući nekoliko od tih serija može se vidjeti da kapa počinje da se oblik.  Ako ste dodali gore  mjeri dva puta i rub kape, možete dobiti veličinu kapu.

Na rubu presavijeni duljine u obliku treba biti oko 27 cm (2 cm bi trebao biti lijevo se protežu dres). Dalje plesti idu oko povećanja bez točno da je visina, koja je potrebna za ovaj model (12-14 cm).  Izdužena kapa kapa.  Ovaj oblik kape mogu se dobiti na dva načina. Možete povezati niz s tradicionalnim broj povećava u svakom retku: za RLS je 6 povećanja za 12 S1H povećanja. Promjer kruga da se manje, to jest, 6,9 cm

Onda bi dobili pravu veličinu kapa će povezati više redaka zaokruživanja.  To može biti izmjenjuju s reda naknade, i bez njih, ili se polovina broj povećava u svakom retku.  U drugom metodom pletenja pletenje može se provesti u krugu, čineći ga manje povećava u nizu od početka pletenja. Za RLS je 5 od povećava, kao i za S1N -10 povećanja u svakom retku.

Na primjer, obavljanje dobitak u nizu, plesti kapu na veličinu.  Oblik dna u isto vrijeme dobiva kao dano od početka i, za razliku od prethodnih metoda, to je teško promijeniti.  Izvor: Journal of Mod. Na temelju materijala kru4ok.ru

kapa, beretka, pletenje