o pletenje

 

Pletenje kape

Kape, što je prikazano na ovim slikama, bili povezani s debelim polu-vunene pređe. Fit bilo kojeg proizvođača pređe. Glavni: 100-pantera reel bi trebao biti 100-150 metara pređe. Na primjer, pređa će stati Semenovskaya "Arina" (123 m/100 g).

igla za pletenje kapeUzmi debeli krakovi 6. Duga kapu, kao i bilo koji self-poštujući čarapa ili čarapa, pleteni pet krakova. Krećemo s ruba, postupno kreće prema tjemenu. Dvije žbica zaposliti oko 60 petlje *.

To je prosjek opseg glave ~ 55 cm Zaglavlje, spojen krakova, vrlo dobro proteže, ali možete dodati / oduzeti par petlji na okus. * Ako ste se odlučili za plesti kapu s tankim koncem i imaju tanje žbica - broj petlji potrebno je povećati u skladu s tim. Ponekad morate napraviti nekoliko pokušaja da pokupite potreban broj petlje pređe za neke vlastite glave.

Knit vrhu, probati - ne odgovara - ne otopi. Birani petlje biti raspodijeljena među četiri žbice povezuje prsten. Peti ruku - radi. Knit oko kao i obično pred platno saten, a ne okretanje nigdje. Nakon nekog vremena primijetite da se vaš proizvod je više kao kapa.

Ako se predomislite dugo plesti kapu, možete završiti upravo ovdje, ako odluka čvrsto - plesti do duljine gotovo 30 cm, obično je dovoljno. Zatvaranje petlje ili gornji protežu kroz njih i vučenje čvor nit rep iznutra prema van. Jačanje, ne dolazi poništiti, a kapa je spremna.

Možete ga nositi. Na temelju materijala cmapywka.ru

Povezani postovi:
  1. pletene kupaći kostim, ažur
  2. kukičanih

kapa, petlja iglu