o pletenje

 

Pletene kape pletenje

Ne postoji bolji način za diverzifikaciju ormar, što pokupite neke nove kape na svoju staru odjeću. I još bolje - za stvaranje vlastite ruke. Ako ste upoznati s kukičanje ili pletenje s, i  pletenje kape za vas nema problema, to je moguće, na primjer, za osvježavanje podnadoevshie elegantne vune kaput Demi beretkoy. Ili ukrasiti svakog ljeta odijelo ili šešir panamku svjetlosti pamuka.

Pravi stil, možete pokupiti u "Knitting kape" na našoj web stranici, gdje smo prikupili i objavili na nekoliko stranica veliku zbirku modela šešira.  U njemu ćete pronaći elegantan i praktičan kape za djecu, muške kape i razne ženske modele, od dolje napa nekoliko vrsta šešira.  Tu su i mnoge zanimljive  pletenje setove s šalove, rukavice, rukavice, pa čak i torbu.

Plesti kape na uzorcima koje nam je kao jednostavan kao moguć, svaki model koji smo ponudili jasne i detaljne sheme, detaljan opis njegove provedbe. Uz njih, čak i za početnike  Pletenje beretki, rukavice, šalovi  će biti vrlo jednostavno i zabavno.    pletenje šalovi podebljano i originalne stilove iz naše zbirke mogli biti zainteresirani u svojoj jednostavnosti, a ne koji je dobio u ruke igala ili udica žene. Na temelju materijala www.uzelok.ru

Povezani postovi:
  1. pinetok pletenje, uzorak

pleteni šeširi, pletene beretku, kapa, traje