o pletenje

 

Volim kape s ušima

Volim šešir sa ušima, tako da dizajn shema plesti Kape sa ušima su mi vrlo malo vremena. Ja plesti kapu na posao i zamolio prijatelje da Liveinternet, koji je znao da sam uživati ​​pletenje kape. Pletene kape radim puno modela i sve što mi se s pravom se u procesu parenja.

Kape u vezi s ovim shemu u  različite varijacije boja je nešto, naime, tri po narudžbi (sve različite boje) i jedan za sebe naravno, najsjajnije.  Za mene, taj proces je gotovo kao magija, na prvi pogled nikad ne znate što ćete dobiti. Tako ponekad popustiti kapa dio je povezan, ako to ne sviđa. Ne sviđa mi se plesti kape za gotove sheme.

Od rođenja posve jedinstven šešir u ruci je tajna stvaralaštva, zadovoljstvo, što ne želim da se lišiti  Dakle, ako ste spremni ponoviti to iskustvo pletenje kape s ušima i kravatu se kapa s mekani bijeli top i ušima, poput mene, morat ćete:

70 grama masti bijele pređa (vuna s akrilnim) i 50 grama paperjast pređe trava bijelo žbica 6  Prvo trebate izračunati broj petlji na temelju debljine pređe i volumen glave. Imam 85.  Trebate bijeli konac kravate visina gume od 8 cm, onda pletu travu i primijeniti podvezica, kao trava plesti teže nego bilo koji drugi pređa.

Provyazyvaem 4 niz lica petlje i početak smanjenje od 8 petlji u svakom retku ravnomjerno. Posljednjih nekoliko petlji mogu se prikupljati s iglom.  Tada plesti uši i stražnje strane kape (koji je iznad vrata), oni su pletene zajedno. Primanje 50 petlje bijele pređe i kravata gumenom trakom 2 cm

Nakon prosječno 12 petlji u blizini. 19 petlji s jedne strane ukloniti pin.  Na drugom kraju 19 petlje i dalje vezati gumicu.  Provyazyvaem 2 cm bijelog pređe, a zatim izmjenjuju u 2 reda bijele 2 reda pređe trave. Dakle, plesti 15 cm onda treba oduzeti rubu ušiju kako bi ih splasnuti. U prvom retku plesti s oba kraja dvije petlje zajedno u naredne tri petlje zajedno.  Zatim zatvorite preostale sv.

Onda samo plesti drugi oka.  Šivati ​​gornji i donji dio šešir sa ušima.  Vezivanje udica barovi bez jo sve kapa na rubu u dva reda. Nakon toga možete spojiti na šalicu trave cvijet te ih šivati ​​na uši s perlicama ili biser gumbe.

Evo kape sa ušima, povezana istoj shemi, ali u različitim bojama. Tona pređe puno trave mogu se kombinirati u neočekivano kombinacije boja ili odaberite ton u ton.  Jedan od mojih čitatelja Irina Filatova iz Rige, pleteni šešir za svoju kćer na moj opis i ljubazno mi je poslao sliku šešir.  Hat ispalo malo drugačije, ali vrlo slatka!

Kći Irene živi daleko i ona je snimljen u šešir. Mislim da čitatelji će također biti zanimljivo vidjeti slike kape i saznati što se točno promijenilo u modelu Irina.  Evo što piše, bila je pletenje šešir: pletenje započeo s ušima podvezica, zatim lagano zaobljene prema vratu i kapu. Svi petlji prikupljeni na jednom iglom i pletu vijenac, naizmjenično podvezica i stokinet.

Osnovi je napravio. Tada sam vezan kuka na rubu glave i nit trave * *.  Dakle, u ovom utjelovljenju, kapa odbrojavati s cijelog kroennymi uši, čak i ugodnije od mina. Osim toga, Irina dodatno ukrašena POM-poms i šešir je za uši gudače (u hladno je vrlo vrijedna!)

Hvala Irina više ideja i fotografije!  Jako mi je drago da je netko drugi doći u ruci u mom iskustvu. Na temelju materijala tvoe-uvlecheniya.ru

kapa, pleteni kape, pleteni elastična, yo, pleteni shemu, yo