o pletenje

 

Tople pletene kapu

Kape: Kape, kape, šeširi, beretki, kape ... Danas pokrivala za glavu u ormar žena, na žalost, dobiva skroman mjesto. Iako ne postoji pribor svjetlije, ljepši i praktična. Vidite, na primjer, topla plesti kapa nije samo toplo u hladno vrijeme, ali će elegantan bilo koji način, i široka brimmed slamnati šešir će nezaboravan romantični raspoloženje i zaštititi od suncu koje prži.

U ovom trenutku vam svibanj reći da je, i bez pokrivala za glavu ne možemo učiniti! Nakon što žena kape, a proces stvaranja, a nosio smatra oblik umjetnosti. Postoje posebne kape za neudate djevojke, modeli za udane žene i udovice, čak i za žene. Duljina vrpce, čipke, boja, širinu i visinu područja kapica - to je slikano na strogi dress code od tada ženske mode.

Usput, šešir modni promijenilo u to vrijeme svake godine, ponekad i svake sezone, kartonske kutije s naimodneyshimi šeširi bili su česti putnik u trenera i na brodovima koji su poslani iz mondenog trgovine šešira njegove buduće ljubavnice. Šeširi su obvezni predmet ženske odjeće do oko 20 godina XX. stoljeća. Uz nestanak modne kape dame mode izgubio udio ženstvenosti i šarm.

Ali na sreću dizajneri ponovno okrenuo pozornost na rafiniran i elegantan kape, a za drugu uzastopnu sezone, sve žene na svijetu pokaže u slame šeširi i kape krpom i! Kao i za ostale modele, kape, možemo sa sigurnošću možemo reći da su opet u modi. Gotovo svi poznati brandovi danas smatraju da je dužnost da u svoje zbirke, da li je jesensko-zimskom ili proljeće i ljeto, kape za žene.

Topla pleteni šešir trajeNjihov osnovni stil - sportski i casual: kapu, od klasičnih do reperskih, kape, Panama šeširi, beretke, kape, plesti kapa, kape s naušnice i mnogi drugi modeli i raznolikost. Ovisno o tome, za bilo koje doba godine je frizura, producenti izabrali neke tkanine i materijala.

Na primjer, žena kape na toplom sezone - šeširi, kape, šeširi Panama, itd. - Izrađeni su od tekstila ili mrežaste materijale za ventilaciju u kožu. Za hladne sezone - kasne jeseni, zime, rano proljeće - kape su izrađene od više trajnih materijala: vune, akril, krzno, koža, itd. Ovi materijali zadržati toplinu, ali zato što će biti ugodan i udoban, i loše vrijeme u jesen i zimi hladno.

Nositi kape i kape, šeširi i kape Panama - i uvijek ćete izgledati stilski i moderno, i što je najvažnije - ugodno! Na 100! Na temelju materijala www.wildberries.ru

ima šešir, pletenje