o pletenje

 

Hat sa ušima

Jahanje Hood sa ušima yoOvo šešir stane točno na opseg glave, visina od vrha čela, vrat i uši. U ovu zimu kapa bit će udobna za starije osobe. Za off-sezone također može vezati poklopac na flirty stil čarapa pletenje ili svijetlo-date informacije. Pletenje žbice kape s ušima. Počnite plesti s ušima, tipkati u žbice 3 petlje. Tada se u svakom retku dodali na osobnoj na obje strane dvije petlje. Gajtan reda bez provyazyvayte povećanja.

Dakle, plesti dok širina oka neće biti jednaka 14 petlje. Samo kravata drugi oka. Strog i uho petlje spojiti u zraku, branje gore potreban broj petlji u zatiljni i frontalnog dijela. Petlje s okruglim ušima, povezati i kravate 10-12 cm, zatim podijelite petlje od 8-10 jedinica i na kraju svakog dijela oduzeti na petlji na oba kraja linije. Preostalih 16-20 petlje prikupiti na iglu i čvrsto zategnite prema unutra.

Edge kape kravata kukičanih jedan redak stupaca bez jo ili čipke. Ti šeširi mogu biti ukrašena pletene žice u obliku vrpce, ili velika, može se povezati i dvije duge uši, kao šal. Pogotovo za tebe, P. Knit sa zadovoljstvom materijal hobi-rukodelie.ru

Povezani postovi:
  1. pleteni kupaći kostim
  2. Pletene Booties - beba je prvi cipele

petlje, pletenje, yo, pletenje, yo, govorio