o pletenje

 

Pletene kape

Ovo je stvorio ljepotu Linda.  Pređa: Suite (fuksije i malo self-) - ca. 30g, za bebe runom (zelena) - ca. 10 gr.  Žbice: № 2,5  Kuka: № 2,5

Dimenzije: širina cca 44 cm, visina cca. 16 cm  Na visini od 12 cm, ja sam završio niz svijetle ružičaste i imao dovyazyvat blijedo ružičasta.  Nema dekoracije lišća Vidocq okrenuo smokve - ćelav i nezanimljiv.  2,5-3 cm Rib 1x1 s dodatkom od lateksa teme za bolje rezinchatosti.  Zatim dijele sve u 6 dijelova + Edge.

U svakom dijelu svoje kose plesti 2x2 uokviren 1H širit na svakoj strani, da popuni praznine dugo biser viskozna (kao što je 1x1 gumenom trakom, samo svakih 2 reda promijeniti položaj osoba / izn).  Uzorak: 13 cm pletu stan, a zatim prosinca na 1H svaki ražnju svakog 2. reda - još 3 cm, a zatim uklonite preostale STS na nit i nit široka.  Dial 21n, u 7. stupcu kuka veze b / n i dovyazat takimizhe umjetnosti w / o prije pletenice.

Onda to isto u posljednjih petlje više 1 kolo w / o, 2 OPS, 2 žlice više b / n isto razdoblje prošle petlje, i dalje učvrstiti barova w / o suprotnom smjeru pletenice, nedovyazav stupac do kraja.  Tada bi 6 petlje oko i plesti u sljedeći redak, loveći samo stražnje polovice ušica stupova prethodnog retka. Gdje zavoja su 2 petlje, 1 žlica učiniti w / o, 2 petlje, 1. kolo w / n, i dalje na drugoj strani. Do kraja nedovyazyvat do 3 žlice.

Kraj plesti, kada se na svakoj strani lista je 5 piko (od 9), a nakon posljednje Picot vežu još niz nedovyazav 5-6 bara do kraja, da polustolbik, onda izn. strani u seriji ispod 2 više polustolbika i siguran nit.  Kada parenja sljedeće lišća držati najnovije piko na strani, koja obaviti do donje strane susjednih lista, za 1-2 serije do posljednjeg, oko razini prošle vrha.

U posljednji redak u listu zavoju za povezivanje s drugima.  Tako ispada izgradnju 6 listova.  Zaključavanje i sakriti sve repa.  Za dekorativne ušica: kravata mali list (ne na temelju 21 petlji, i petlje reći 8), što vrh 3s, tako da nije previše visio, nedovyazyvaya u Kadoma zaredom 2 stupca. Serija - recimo 6-7 (za razliku od 9 redova u normalnim list,).

U posljednji redak dovyazat savijati i kravatu pravo postoji lijepa shnurochek duljina cca. 10-12 cm (kao tko zna, ja sam pletenje tehnologija njegove riječi ne mogu objasniti).  Tema zadržati određene dužine (cca 25 cm), pa ona je, i to šivati ​​sve zaglavlje. niti popraviti.

Prijavite se za kapu strukturu lišća, podudaranje središta. Vdet iglu u rep kabela (oh, što je slog) i šivati ​​kako bi centara pažljivo, kako bi se shnurochek centar izrastao iz armfuls lišća.  U isto vrijeme iskoristite shnurochek u blizini mjesta gdje raste iz mali komad papira. Nabavite lijep vertikalne petlje i držati na strani rezanje užeta cca. 2 cm s vise listova na njemu.

Za velike ne ostavlja vise slučajno, ja svoje mane (dobro, oni koji su smatrani manje pri povezivanju ...) ušivenim na uglu svoga šešira. Samo malo, ca.  1,5 cm uz rub.

Berry: 3 petlje spojen u prsten, petlja za dizanje, u kravatu prsten 6,7 cm / b / n, za povezivanje s petlje ekspanzije, još 2 reda na vrhu (kao i obično u pletenje u krug, s skrenuti nakon svaki redak i mix podizanje petlje i posljednji stupac), u sljedeći redak od 3 dvokrevetne vezati stupcu zajedno (kao prosinac napravio) - da je oštar krivulje. I zategnite nit.  A onda sam gurnuo druge strane kuka unutar bobice, i rep to je sve. Na temelju materijala club.season.ru

Povezani postovi:
  1. Baby Booties pletenje

kuka, igla za pletenje, kapa, petlja pletenje