o pletenje

 

Ženska pletene kape

Žene pletene kape, korisne savjete pri odabiru. Pletene šešir - to je dodatak koji je prije nego nužnost kapric mode. Oštre zime ruski jednostavno ne ostavljaju drugog izbora, a ipak u isto vrijeme tako želite izgledati moderno i ženstveno. Sada modne industrije nam nudi najširi spektar svih oblika i boja.

Tekući velike i male kape, klasični, sport, ljubavi i, naravno, flirty, ukrašen rhinestones, šljokice, vrpce ili neki drugi ukrasni elementi. To se može osjetiti ili berba volumena Pletenje beretke sa nadvisuje rub šešira s velikim velikim plesti pompom ili bez. Od osamdesetih godina u modi cijevi natrag kapica koja se može nositi kao šešir i u isto vrijeme.

Žene pletu kapa kapaSve na svijetu, catwalk možete vidjeti kapica i čarape kapu muted boje. Posebice relevantni kape i duge kose krzna široki rep. Kape sa naušnice, od takvog materijala, izgleda nevjerojatno stilski i učinkovita, te da su za većinu žena. U potrazi za mode, ne zaboravite da poklopac ne samo da mora odgovarati vašem stilu, ali i vrsti izgled.

Važno je promatrati udio. Krhka, mala djevojčica treba izbjegavati velike, pozamašan pokrivala za glavu, i male, zbijeno-dolikuje nosio jednostavno kontraindicirana bucmast djevojke s velikim značajke. U tom slučaju, možete obratiti pozornost na velike kapa parenje s rever, ali to ne bi trebao dobiti koji su uključeni, nezgrapan pokrivala za glavu je vjerojatno da će igrati u svoju korist.

Vlasnici uskog lica s oštrim značajke prikladne male kapice koje pokrivaju čelo, kao i šeširi jasne geometrijske oblike. Široko-djevojke, s istaknutim jagodice, treba obratiti pozornost na kape uho zaliske i asimetrične verzije pokrivala za glavu. No, vlasnici su ovalno lice ima širok izbor različitih modela, od vas će stati gotovo ništa. Na temelju materijala nvmag.ru

Povezani postovi:
  1. shema za pletenje, pletenje
  2. shemu

pletene beretku, beretka, kape, pletenje