o pletenje

 

Knit zimske kape

Danas je zimski pletene kape su na vrhuncu mode. Postoje razne modele. No, postoje određene uvjete. Najvažnija stvar je da pletene kape zimi moraju biti izrađene od prirodnih materijala, najbolje što je vuna.     I dalje moderan pleteni šešir zimi kuka. Postoji svibanj biti bilo koje izmjene prijem i korištenje autorskih prava.

Dakle, koristeći ruke pletene zime kapa možete naglasiti svoju individualnost i stvoriti jedinstvenu sliku. Pokušat ćemo vam pomoći u svemu tome raznolikosti i stvoriti kratki tečaj na pletenje zimske kape sa svojim rukama. Također ovdje ćete naći praktične savjete o izboru gotove pletene kape zimi tvornice za proizvodnju. od angora vune, ovce ili moher, non-alergijske svojstva.

Za zadnju točku treba pristupiti s posebnom pažnjom. Činjenica da plesti zimske kape od prirodne vune bez prethodne obrade nitko ne želi.     Boja nije onaj koji smo željeli. Dakle, prije nego što pošaljete skeins vune na policama trgovina, proizvođači pređe obojen i bleached uz pomoć kemijskog sastava u različitim bojama.

Konačno, u procesu čarape koje mogu izazvati kožu i dermatitis. Možete izbjeći ovu opasnost, opremanje kapa iznutra podstava od mekog prirodnog pamuka. Ovaj materijal je savršeno upija znoj i ne uzrokuje alergijske reakcije. Kako bi se odnositi zime šešir Kukičanje treba malo vremena i strpljenja. Najvažnija stvar u ovom procesu je izbor odgovarajućeg uzorka i pređe.

U isto vrijeme obratiti pažnju na takve čimbenike kao što su: izbor stila prednost na zatvorenu modela. Prije nego što počnete pletenje zimske kape kukičanih uzorak, molimo kontaktirajte uzorak i izračunati broj petlji. Kukičanih zima obično pletene kape u bešavne obliku. To znači da kapa i onda šav nije potrebna.

Ako plesti zimski šešir shema vodio svoju spretnost nivo. Nemojte odmah pokušati povezati kompleks plesti, ako je danas prvi put uzeo igle za pletenje ili kuku. Zimske plesti kukičanih kapeZa početak, pokušajte kravata malih kapica od guma.     Za ovaj uzorak dosta alternativne sprijeda i žuborenje sv. Na primjer, dva prednja i dva žuborenje petlje.

Želite li da vam kažem kako pletenje zimske kape pretvorio u mali dom poslovanje u očekivanju hladno doba dana? Tajna je vrlo jednostavna.     Potrebno: jednostavan za naučiti tehnike vezenja čipke s vrpcom ili kabel. Na pletenje šešir traje u prosjeku od 1 dana. Njegova vrijednost na tržištu može ići do 500 rubalja (ovisno o kvaliteti završne obrade). Pa, poduzeće ne može biti kreirana.

No, za sebe i svoju obitelj kravatu žbice jednostavno zimske kape bi trebao biti u stanju svaki zagriženi žena. Kukičanje kape zimi je ne samo način da se spasi obiteljski proračun. Za mnoge žene to je neka vrsta hobija, strasti za životom. Baš kao što za neke posebne interes za pletenje zimske kape.     Ono što je potrebno kako bi se osiguralo da su te lekcije krase slobodno vrijeme?

Pokušajte shvatiti: modne časopise na pletenje, ako je potrebno pletene kape zimi shema može se naći tamo. Što pletene kape dame modne zime ove godine? bejzbol kape, pleteni kukičanje, izravno kapa. Za djevojke zimske kape bi trebao biti ne samo odjeće. To je njezin dodatak s kojim je naglasila njezinu sliku.     Stoga, pletena kapa je najbolja opcija.

S obzirom na relativno nisku cijenu od pletene kape zimi u garderobi djevojka može biti puno. I to je definitivno plus u svakodnevnom pripremi haljinu. Na temelju materijala ukuzi.ru

shema za pletenje, pletenje, kukičanje, kukičanje, šešir, kuka