o pletenje

 

Knit kapu

Kape i ostale proizvode, pri čemu serija djeluje u dva smjera, moramo suzbiti posljednji stupac na prvom mjestu. Plesti kapu petljeto tako. Kuka sa petlja je uvedena u posljednji stupac lanca petlje, umjesto prvog stupca odnosi, i pried posao, ja miris nit, on vukao kroz petlju niza i petlje za utvrđivanje schuyusya na udicu jednom (polustolbik).

Kada započeti plesti obaviti prsten lanca, kuka se uvodi u prvi petlju lanca i obavljati polustolbik.  Ponekad, umjesto lanca prstenovi od radnog prsten nit.  Za ovaj kraj niti se nalazi na kažiprst na lijevoj ruci u suprotnom smjeru kretanja, tako da je dobio prsten. Besplatno kraju 2 cm duge počiva na nit koja se proteže od zavojnice.

Pritiskom palca na lijevoj ruci tkati nit u ring uvođenja kuka poddevayut ih rade nit i vukli, petlja na sebe, onda pletu neke petlje umjesto prvog stupca i stupaca po ulaska u ring i kuka na kraju niti. Kada su svi kafići povezani kraju nit zategnuti, prsten se svodi na željenu veličinu.

Često uzorak se sastoji od odvojenih dijelova (čipka CAP) ili kao kvadrat jednog kruga cvijet (čipke, torbe, šalovi, itd.).  Složeni (smy-zatvaranje) motivi učiniti. Prvi plesti motiv i cijeli prvi niz prekinut. Vyvyazyvaya drugi zadnji red motiva, ona zatvara s posljednjim redom prvog motiv.

Da biste to učinili, povezivanje stupac, ili djelić sekunde petlju lanca motiva, kuka se uklanja iz petlje i petlje se uvodi pod bara ili lanac prvi motiv od vrha prema dolje.  Zatim poddevayut samo otkačiti petlje pro-taskivayut ga pod lanac ili petlja kroz stupac za sebe i nastaviti pletenje petlje ili drugi red stupova. Na temelju materijala www.uzelok.in

petlje, uzorak, kuka i pletenje