o pletenje

 

Pletenje veste

Jersey petlje

dres duljine 75 cm i 124 cm opseg zahtijeva 1000 grama pređa, patentni zatvarači (68 cm) i žbice № 6.  Pletenje veste obavlja nekoliko uzoraka. Elastična pletene veste kako slijedi: 1. serije alternativne petlje i K2 2 - širit.  2. i 4. red - lica lica petlje pletu više, i žuborenje - odnosno, preko širit.

Treći niz mora biti povezana na sljedeći način: kravata pomaknuo na lijevo K2 petlje, a zatim žuborenje dva provyazyvayut petlja, K2.  Nakon toga uzorak se ponavlja s 3-4 redaka, itd.  Izvođenje pletenje veste, rebrasti uzorak plesti kako slijedi: K2 alternativni petlje i 4 širit.  Prednja strana - plesti lice petlje krivo - širit.

A na krivom kaputi plesti - širit STS na prednjoj strani i ispred - na krivoj strani.  Idi izravno na dres. Pletenje jakne počinju s leđa: biranje 100 petlje i 7 cm plesti elastična. Nakon toga ide dres rebrasta uzorak. U prvom redu treba dodati ravnomjerno četiri petlje.

Kada pletu 72 cm, kako bi se stvorili niz usta treba biti zatvoren u sredini od 32 petlje. Nakon toga još uvijek je potrebno očistiti na petlju dva puta u drugom redu. I svi ostali petlje u blizini kada je proizvod doseže visinu od 75 cm  Lijevo polica veste stane na sljedeći način: prvo morate birati 56 petlje, i pletu isti obrazac, kao i leđa.

Kada pletu 69 cm, izrezati u obliku linije za zatvaranje petlje 18 na lijevu marginu. A zatim zatvorite petlji na 4-puta u svakoj od drugog reda sjedala.  Baš kao i leđa, ramena moraju vezati do visine od 75 cm  Pravo polica Jakna je zrcalna slika lijevo, pa joj i pletu.

Rukav veste pletene na sljedeći način: potrebno je povezati ramena, a zatim lijevo i pravo na dobivanje 70 petlje i 28 cm pletu rebrasta uzorak. U svaki redak 14 na rubovima petlje loop 7 puta smanjiti dok se 56 petlje.  Posljednji korak dres - graditi. Prvo morate povezati petlju, zatim kroz dekoltea za biranje 96 petlje, 6 cm i visine uzorkom gume tie podignuti ovratnik.

Onda prošiveni bočni šavovi, rukavima i umeće zatvarač. Na temelju materijala www.herwish.ru

Povezani postovi:
  1. rebro pletu, yo, ima

pletene veste, uzorak, petlja, igla, pletenje