o pletenje

 

Kukičanih kardigan

Jakna kukičanih.  Dob: 6-9 mjeseci.  Vrste petlji: klima petlje (VP) u odjeljku tipa kuka, baci ga na konac i proširiti kroz odjeljak SC (članak w / n): kuka za uvođenje n . P lanca ili niže. i privući novi stavak, zgrabite pređa i plesti 2 STS na udicu odjednom. Stil s yo (r. s / n): da bi se kuka yo, unesite ga u dijelu lanca i povući novi stavak, stavak 3 na udicu plesti parove u 2 sata.

Reljef stupac yo, lice (relefn. čl. S / n, ljudi.) Knit sv. S / N, trčanje njegove umjetnosti. S / N p niže. s pojedincima. strani izn. jedne strane.  Flagellum: sheme.  Gustoća pletenje: 10 cm = 25 §  Opis poslova Natrag: biranje lanac od 65 godina. dio i plesti, naizmjenično 1 str umjetnosti. S / N i 1 str umjetnosti. B / N.

Na visini od 22 cm niti pređe od kontrastne boje na pregled otvor za rukav i plesti ravno. Na ukupnu visinu od 33 cm do kraja pletenje.  Prednji desni dio: rezultat 35 u lancu. dio i plesti, distribuira oznaka odlomka. način: 10 str, naizmjenično između str Vuneni džemper kukičane petljeumjetnosti. S / N i 1 str umjetnosti. w / n, 5. stavka pod sheme (tegljenje), 7 str, naizmjenično između str umjetnosti. S / N i 1 str umjetnosti. w / n, 5. stavka pod sheme (vuču), a 8 na, naizmjenično, 1 str umjetnosti. S / N i 1 str umjetnosti. B / N.  Na visini od 22 cm niti pređe kontrastnih boja otvor za rukav grafikona.

Na visini od 29 cm od početka pletenja u blizini cut-grlo u svakoj str 5 STS, 2 puta i 3 STS 2 puta 2 N. Na ukupnu visinu od 33 cm do kraja pletenje.  Lijevo sprijeda komad: Knit simetrično desnom polici.  Rukavi: Zaradite lanac od 43. na, plesti, naizmjenično 1 str umjetnosti. S / N i 1 str umjetnosti. b / n i dodavanje na obje strane u svakom 4-m, str 6 puta 1 st = 55 N.  Na ukupnu visinu od 22 cm do kraja pletenje.

Collar: lanac tipa 60. na, plesti, naizmjenično 1 str umjetnosti. S / N i 1 str umjetnosti. b / n i dodavanje na obje strane svakog 2-m, str 3 puta sa 1 bod = 66 N. ukupne visine od 6 cm do kraja pletenje.  Skupština: ne uboda, šivati ​​rukava u armholes i šivati ​​ovratnik na vrata. Sve proizvod, uključujući i ovratnik, kravatu 1 str umjetnosti. B / N.

Na desnoj polici šivati ​​na tipke: prvi oko 1 cm od dna, a oko 1 cm od vrha, ostatak ravnomjerno.  Koristite ga kao petlja rupa u uzorak. gotovog proizvoda je navlažiti i pustiti da se osuši. Na temelju materijala vse-sama.ru

yo, kuka, uzorak, shema, yo, petlja